PlanRadar oferă soluţii digitale şi reinventează managementul şantierelor

G.D
Miscellanea / 25 martie 2022

PlanRadar oferă soluţii digitale şi reinventează managementul şantierelor

PlanRadar automatizează şi digitalizează procesele de pe şantier, astfel încât, prin compilarea automată a rapoartelor de la fata locului, companiile economisesc timp şi bani, conform unui comunicat remis redacţiei. PlanRadar este o soluţie software-aş-a-service (Saas) bazată pe cloud pentru documentarea şi comunicarea în cadrul proiectelor de construcţii şi imobiliare. Aceasta îi ajută pe cei responsabili să se asigure că toate acordurile, lucrările şi alte acţiuni importante sunt înregistrate cu exactitate.

Potrivit sursei citate, odată cu redeschiderea proiectelor, managerii de şantier s-au văzut nevoiţi să implementeze o serie de măsuri de siguranţă noi, pentru a se asigura că toţi colegii lor pot munci într-un mediu sigur. Acest lucru a inclus impunerea distanţării sociale şi a purtării măştilor, precum şi instalarea staţiilor de dezinfectare. Responsabilităţile managerilor de şantier s-au extins foarte mult, iar aceştia s-au confruntat cu un nivel ridicat de stres.

În 2021, rolul managerului de şantier s-a schimbat pentru totdeauna. Pentru rezolvarea atribuţiilor sale şi urmărirea construcţiei, managerul de şantier se bazează pe jurnalul de şantier. Acesta oferă informaţii despre toate evenimentele importante din timpul construcţiei unei clădiri şi joacă un rol important în oferirea dovezilor privind serviciile livrate sau în curs de execuţie, dar şi în detalierea diferitelor provocări din timpul execuţiei. Astfel, documentaţia din jurul unui proiect reprezintă o bază importantă pentru clarificarea oricăror fapte şi responsabilităţi.

Jurnalele digitale de şantier eficientizează nu doar procesele din timpul lucrării, dar ajută în menţinerea evidenţei întregii lucrări. La fel ca în cazul multor altor industrii, schimbările aduse de pandemia de coronavirus au accelerat tendinţele care se manifestau deja în ceea ce priveşte managementul şantierelor de construcţii. Arhitectura, proiectarea, optimizarea proceselor de decizie, crearea fluxurilor continue, fără blocaje şi perturbări fac parte din transformarea digitală pe care dezvoltatorii sunt nevoiţi să le adopte pentru creşterea gradului de siguranţă şi a profitului.

Cercetările McKinsey arată că, atunci când este implementată corespunzător, digitalizarea poate creşte productivitatea cu 15 % şi poate reduce costurile cu până la 6 %.

În cadrul workshop-ului de luni, 28 martie, ora 11.00, organizat de PlanRadar împreună cu Revista Misiunea Casa, se va discuta despre direcţia strategică privind digitalizarea în construcţii în ţara noastră, dar şi despre soluţii de digitalizare accesibile pe piaţă locală, menţionează sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb