Plouă cu demisii la "HTI Valori Mobiliare"

ŞTEFANIA CIOCÎRLAN
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 29 martie 2011

Cosmin Gheorghiu, administrator al Bursei de Valori Bucureşti, nu mai lucrează la casa de brokeraj "HTI Valori Mobiliare", a lui Daniel Ţepeş.

Surse care nu au dorit să le fie menţionate numele susţin că domnul Cos-min Gheorghiu ar fi fost concediat.

Contactat de ziarul BURSA, Gheorghiu nu a dorit să comenteze plecarea de la HTI, precizând, în schimb, că rămâne în Consiliul BVB şi că îşi va face mai departe treaba. În prezent, Cosmin Gheor-ghiu nu mai reprezentintă nicio casă de brokeraj în conducerea Bursei de Valori Bucureşti.

Cosmin Gheorghiu a fost ales în conducerea BVB în februarie anul trecut pe când lucra la casa de brokeraj "Delta Valori Mobiliare". La scurt timp, Cos-min Gheorghiu a părăsit "Delta" şi s-a transferat la casa casa de brokeraj a lui Daniel Ţepeş.

Daniel Ţepeş a demisionat, vineri, din Consiliul de Administraţie al BVB după ce administratoorii BVB s-au împotrivit suspendării unui membru care lipsise de la mai multe şedinţe de CA din motive personale.

O altă demisie, de data aceasta din conducerea Depozitarului Central, a venit din partea lui Bogdan Cosmin Ivan, preşedintele-director general al casei de brokeraj HTI Valori Mobiliare. Domnia sa a demisionat din conducerea Depozitarului Central, invocând motive personale, a confirmat, pentru ziarul BURSA, Valentin Ionescu, preşedintele Depozitarului Central. Până la finele lunii mai, Cosmin Ivan ar fi fost nevoit să aleagă oricum între funcţia de administrator la Depozitarul Central şi administrator la Bursa de la Sibiu, în urma unei Dispuneri a CNVM care interzice ca membrii consiliului de administraţie şi conducătorii unui operator de piaţă/sis-tem să fie membri în consiliul de administraţie sau conducători ai unui depozitar central, ai unei case de compensare sau ai Fondului de Compensare a Investitorilor.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Iata dragii mei cum se sparge gasca de tzepari. Cosmin Gheorghiu, acest traseist fara coloana vertebrala, trebuie sa isi dea demisia. El nu reprezinta pe nimeni. E doar un slugoi pe care stapinii l-au dat afara. Asa cum si merita de altfel. Un nimeni care de tinar si-a croit o cariera din a fi nimeni. Iar Cosmin Ivan aceasta eminenta cenusie, acest corifeu al post-tranzactionarii, caruia desi nu i s-a uscat casul la gura, a inceput sa tina prelegeri, probabil s-a molipsit de la Dragolea. Se va fi uitat prin propriul CV si surpriza... a descoprit ca el insusi e o TZEAPA.

    Este incredibil cum CNVM a autorizat in CA al BVB un pusti de 25 de ani. Care ce sa faca? Sa ne invete cum te muti sluga de la un stapin la altul? Ca alti autori de declaratii false, Cristi si pe Cristinell Prazburgeanu si Doru Borsfals....

    De fapt acesti oameni mici, nu au nici o vina. Totul se datoreaza CNVM, pentru care singurul scop in viata este sa ia comisioane sa poata sa isi faca comisarii, delegatiile externe saptaminale...Halal. E clar ca e nevoie de un nou CA. Sa plece toate javrele astea. Sa ne lase... 

    1. anonimule, pare ca ghe-orghiu are totusi coloana vertebrala ca altfel ar fi ramas slugoi in continuare, ca ivan, nu crezi ? dupa demisia din CA al BVB pare ca tepes si-a luat teapa cu acest "slugoi", iar daca cosmin gheorghiu i-a rezistat lui tepes are respectul meu pana una alta. dar e oficial ca nu mai lucreaza pt tepes ca poate vorbim aiurea ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb