PMB anunţă suspendarea înscrierilor în programul "Biciclişti în Bucureşti"

Andrei Stan
Companii #Transporturi / 25 iulie 2017

PMB anunţă suspendarea înscrierilor în programul "Biciclişti în Bucureşti"

Au fost procesate un număr de 4136 de cereri pentru vouchere în vederea cumpărării unei biciclete

Primăria intenţionează să suplimenteze numărul de vouchere

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) a luat astăzi decizia să suspende procesul de înscriere în programul "Biciclişti în Bucureşti" ca urmare a cererii foarte mare pentru acordarea de vouchere în vederea cumpărării unei biciclete, informează un comunicat al Municipalităţii.

"În urma numărului foarte mare de solicitări primite, Primăria Capitalei a luat decizia să suspende procesul de înscriere în program până la procesarea tuturor cererilor sosite prin email şi eliminarea tuturor înregistrărilor multiple sau care contravin în alt fel regulamentului", se arată în comunicat.

Astfel, până astăzi la ora 18.30, oră la care au fost închise ghişeele şi a fost dezactivată adresa biciclisti@pmb.ro, au fost procesate un număr de 4.136 de cereri depuse la Centrul de Relaţii cu Publicul, iar pe adresa de e-mail au fost primite peste 14.500 de cereri, anunţă PMB, care precizează că toate solicitările transmise prin e-mail vor primi un număr de înregistrare, în ordinea procesării acestora, care va fi comunicat fiecărui solicitant.

Sursa citată adaugă: "După ce toate cererile vor fi procesate şi vor fi primit număr de înregistrare, se va proceda la filtrarea bazei de date pentru înlăturarea înscrierilor multiple, dat fiind faptul că regulamentul prevede clar că fiecare cetăţean poate solicita un singur voucher.

Pentru a se putea garanta principiul «primul venit, primul servit» în alocarea voucherelor, cererile vor fi înregistrate în funcţie de data şi ora procesării, în cazul celor depuse la ghişeele Centrului de Relaţii cu Publicul, respectiv după data şi ora primirii solicitării în serverul Primăriei, în cazul celor trimise prin e-mail".

După efectuarea tuturor acestor operaţiuni, va fi publicată pe site-ul primăriei, la secţiunea "Biciclişti în Bucureşti", lista numerelor de înregistrare ale tuturor cererilor admise şi ordonate în modul descris anterior.

Primăria Capitalei menţionează că, în funcţie de numărul total al cererilor validate, va supune aprobării Consiliului General al Municipiului Bucureşti, în proxima şedinţă, un proiect de Hotărâre prin care să fie suplimentat numărul de vouchere acordat în cadrul acestui program în acest an.

Programul "Biciclişti în Bucureşti" va fi reluat şi în anul următor, iar toţi solicitanţii care au depus cereri în acest an şi nu vor primi vouchere vor rămâne în baza de date a Programului pentru ediţia din 2018, dă asigurări Municipalitatea.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ce porcarie!!!

    Vouchere pentru biciclete fara piste de biciclisti in Bucuresti sau ocupate de autoturisme. 

    DE CE NU SE DAU VOUCHERE DE 300 ron (de ex.) LA UN TOMOGRAF COMPLET CARE ESTE 1200 ron ???

    RUSINE ALESILOR !!! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb