"Poiana Braşov" a cedat acţiuni pentru stingerea unei creanţe

OVIDIU VRÂNCEANU, BRAŞOV
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 2 martie 2010

Acţionarii companiei Poiana Braşov SA au aprobat stingerea creanţei deţinute de Ştefan Dospinescu, creanţă preluată de la compania Servorada SRL (fosta Perla Moldovei International SRL), prin darea în plată a unor părţi sociale şi a unor drepturi litigioase.

Astfel, compania braşoveană a cedat acţiunile deţinute la Vila Padina SRL şi societatea Poiana Stejeriş SRL, precum şi dreptul litigios pe care firma Poiana Braşov îl are asupra imobilului Cetăţii Râşnov.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. DE CE NU RESPECTA DL CONSTANTIN RADUICA, PRESEDINTELE CA SI DIRECTORUL SOCIETATII, DREPTUL LA INFORMARE AL ACTIONARILOR, PREVAZUT DE ART.209,224,227 ALE LEGII NR.297/2004 SI ART.117 IND.2 AL LEGII NR.31/1990? CA DE EX. DE CE NU S-A INFORMAT CARE A FOST VALOAREA CREANTEI PRELUATA DE DL DOSPINESCU DE LA ACTIONARUL MAJORITAR, CINE A APROBAT-O SI DACA A FOST RAPORTATA CONFORM LEGII?SE PARE CA ACTIONARUL MAJORITAR SC SERVORADA SRL ARE INTENTIA DE A CONTINUA DEVALIZAREA SOCIETATI I(LUCRU PE CARE IL PRACTICA DIN 2002, DE CAND A DEVENIT ACTIONAR MAJORITAR), CAPITALURILE PROPRII ALE SOCIETATII REDUCANDU-SE IN PERIOADA 2002-2008 DE LA 24 MILIOANE RON LA 11 MILIOANE RON.

    CONSIDER CA AR TREBUI SESIZAT PARCHETUL IN LEGATURA CU ILEGALITATILE PETRECUTE LA SC POIANA BRASOV SA 

    1. Cata rabdare sa mai aiba actionarii de la acesta societate, actionari raspanditi in toata tara si care ar cheltui mai mult sa mearga la Brasov decat ar lua pe aceste actiuni ??? Cine ar trebui sa-i verifice pe cei care gestioneaza acest patrimoniu al societatii, societate care merge pe pierderi de ani de zile, si falimenteaza actionarii raspanditi in toata tara? Nu trebuie aruncata vina in spatele actionarilor caci ei au fost de buna credinta si au investit intr-o societate care mergea foarte bine pana in 1990. Si mai este ceva, actionarii, in momentul de fata, fiind la sute de kilometri de societate nu au efectiv nicio putere de decizie sau control asupra societatii sau a conducerii ei. Daca se merge pe pirderi de ce nu se iau masuri de redresare si se instraineaza patrimoniu pentru a se acoperi pagubele???

    Sunt actionar la SC. POIANA S.A. din 1996 . De atunci pana in prezent nu am primit nimic....

    De aceea doresc sa ma retrag si sa primesc retroactiv ceea ce mi se cuvine pe toata aceasta perioada pana in prezent. 

    prof. Mircea PELEA  

    Bucuresti 

    redactor tv 

    jurist  

    telefon 0724619081

    mail mirceapelea@yahoo.com 

    1. Ideea este ca cineva trebuie sa actioneze in cazul acestor ilegalitati si acea calitatea o aveti dumneavoastra si cei in situatie similara.

      Somnule redactor Mircea PELEA, singura solutie pentru a va recastiga drepturile privitoare la actiunile pe care le aveti este sa actionati in judecata societatea SC. Poiana Brasov S.A.

      Va doresc mult succes. 

      ing. Mihai PACURARU - Timisoara 

      Şi eu sunt acţionar la această societate din anul 1996. Am dat din greşeală peste o ştire cu poiana braşov S.A., m-am mai documentat şi am rămas şocat de ceea ce s-a întâmplat de-a lungul timpului cu această firmă. Nu-i de mirare că nu ne-a băgat nimeni în seamă atâţia ani de zile. Aş fi curios care este numărul naivilor ca noi care au crezut cu adevărat la acea vreme în viitorul turismului românesc şi au decis să fie acţionari la S.C. Poiana Braşov S.A.

      Eu lafel din 1996 .Primii 10 ani am tinut evidenta directorilor care au trecut pe la societate si delapidarile de capital social, apoi am obosit ca am vazut ca nu are rost!

    Care este domeniul de activitate al SC POIANA BRAȘOV SA ?

    ...dar eu cu cine votez...?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb