Poliţia de Frontieră: Peste 20.000 de pachete de ţigări, în valoare de 240.000 lei, confiscate la frontiera de nord

T.B.
Miscellanea / 11 decembrie 2023

Poliţia de Frontieră: Peste 20.000 de pachete de ţigări, în valoare de 240.000 lei, confiscate la frontiera de nord

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava au descoperit şi confiscat, în urma unei acţiuni desfăşurate în zona de competenţă, peste 20.000 de pachete cu ţigări în valoare de aproximativ 240.000 lei, marfa ce urma să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră Române, remis redacţiei.

În data de 9 decembrie a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate, informează sursa menţionată.

Astfel, în jurul orei 23.30, colegii noştri, au observat pe raza localităţii Vicovu de Sus, judeţul Suceava, în interiorul unui imobil, aflat în construcţie mai multe colete voluminoase care conţineau ţigări, transmite sursa.

S-a procedat la asigurarea perimetrului imobilului şi s-au luat măsuri de identificare a proprietarului, arată datele comunicatului. Astfel, în jurul orei 1.30, la faţa locului s-au prezentat doi cetăţeni români care au declarat faptul că imobilul aflat în construcţie este nelocuit şi aparţine mamei lor, însă nu au cunoştinţă despre modalitatea în care ţigările au ajuns acolo, relatează sursa.

Cu acordul proprietarului, lucrătorii noştri au intrat în imobil, unde au descoperit 41 de colete de ţigări de contrabandă, se mai arată în comunicat.

Baxurile cu ţigări au fost ridicate în vederea confiscării, iar în urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 20.488 pachete cu ţigări, provenite din spaţiul extracomunitar, în valoare de 239.709 lei, transmite poliţiştii.

În cauză, poliţiştii de frontieră suceveni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, arată sursa.

În continuare, se fac verificări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun, potrivit comunicatului.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb