Ponta i-a felicitat pe halterofilii Roxana Cocoş şi Răzvan Martin

F.A.
Sport #Olimpiada / 2 august 2012

Primul-ministru Victor Ponta îi felicită pe Roxana Cocoş, vicecampioană olimpică a concursului de haltere, şi pe Răzvan Martin, medaliat cu bronz la Londra, pentru performanţele atinse la ediţia din 2012 a Jocurilor Olimpice, potrivit unui comunicat de presă.

"Roxana Cocoş a reuşit să ridice în propriile mâini una din cele mai mari greutăţi pe care ţi le poate oferi viaţa de sportiv: ocazia de a intra în istoria sportului românesc ca prima helterofilă română medaliată la Jocurile Olimpice. Roxana a reuşit această performanţă, iar noi toţi, românii care suntem cu sufletul alături de sportivii noştri la Londra, suntem extrem de bucuroşi şi mândri de performanţa ei" a precizat Ponta.

Premierul a declarat că : "La fel de importantă este şi performanţa obţinută de Răzvan Martin, prin forţa pusă de acesta în bronzul câştigat la Londra. Zecile şi sutele de tone ridicate în timpul pregătirilor pentru această competiţie au fost încununate de medalia câştigată de Răzvan la această ediţie a Jocurilor Olimpice.

Îi felicit pe cei doi halterofili pentru performanţele avute, fiind convins că fiecare medalie câştigată la Jocurile Olimpice echivalează cu cea mai mare greutate din palmaresul unui sportiv profesionist. Faptul că halterofilii noştri aduc în ţară două noi medalii nu face decât să mă bucure şi să îmi reconfirme că sportul românesc are nevoie de sprijin din partea Guvernului României. Doar prin implicarea activă a autorităţilor, care să le asigure buna pregătire şi recunoaşterea necesară, sportivii noştri vor reuşi să reconfirme aceste succese şi pe viitor".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb