Ponta: Nu a fost o surpriză plecarea Oanei Mizil

Ziarul BURSA #Politică / 13 martie 2012

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, ieri, că anunţul deputatului Oana Niculescu Mizil privind demisia sa din partid nu a reprezentat o surpriză, adăugând că nu a vorbit pe acest subiect cu Marian Vanghelie.

"Doamna Oana Mizil a păşit pe un nou drum politic, nu pot decât să îmi exprim regretul şi să îi urez succes", a spus Ponta, în conferinţa de presă de la finalul şedinţei BPN al partidului. Întrebat dacă a discutat cu aceasta despre plecare, Ponta a răspuns negativ. Ulterior, întrebat şi dacă a reprezentat o surpriză anunţul acesteia privind demisia, liderul PSD a spus: "Nu chiar". Totodată, întrebat dacă a dis-cutat cu Marian Vanghelie despre plecarea Oanei Mizil din partid, Ponta a spus că a discutat cu acesta numai despre Bucureşti şi sectorul 5.

Deputatul Oana Niculescu-Mizil a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că demisonează din PSD, ea susţinând că judeţul Călăraşi - unde a fost preşedinte al organizaţiei PSD, funcţie din care a fost schimbată în urma deciziei BPN - "a fost vândut la propriu" PNL de către PSD.

Ea a spus că nu s-a consultat cu Marian Vanghelie înainte de a decide să-şi dea demisia din PSD, dar că acesta este alături de ea.

"Am intrat în politică cu convingerea că pot face ceva pentru oameni şi ştiţi foarte bine că port un nume politic şi chiar am fost crescută ca să pot să fac ceva pentru oameni. Nu m-am sfătuit în acel moment nici cu domnul Vanghelie, cu nimeni altcineva, când am intrat în politică. A fost decizia mea personală", a răs-puns ea, întrebată dacă s-a sfătuit cu Vanghelie înainte de a-şi da demisia din PSD.

Oana Niculescu Mizil a arătat că ea şi Marian Vanghelie au două cariere individuale, independente, în viaţa politică românească şi că el îi respectă decizia. "Este alături de mine, aşa cum şi eu sunt alături de dânsul în tot ce va face", a adăugat parlamentarul.

Biroul Permanent al PSD a decis în urmă cu o săptămână să adopte o recomandare către Comitetul Executiv, de înlocuire a Oanei Mizil de la conducerea PSD Călăraşi.

Marian Sârbu: Am primi-o cu entuziasm pe Oana Mizil în UNPR

Preşedintele UNPR, Marian Sârbu, a declarat, ieri, că UNPR ar primi-o "cu entuziasm" în partid pe Oana Niculescu Mizil, proaspăt demisionară din PSD, dacă aceasta ar dori să vină în această formaţiune politică.

"Oana Mizil este o activistă politică de stânga care a făcut performanţă. Nu ar fi rău pentru noi dacă ar veni, am primi-o cu entuziasm", a răspuns Sârbu, întrebat dacă UNPR poartă negicieri cu Mizil pentru intrarea deputatului în acest partid.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb