Poprire pe conturile "Nicolina"

Ziarul BURSA #Companii / 22 februarie 2005

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Judeţene Iaşi a pus poprire pe conturile bancare care aparţin societăţii Nicolina SA Iaşi, transmite Rompres.

Pentru a recupera creanţe în valoare de 53 de miliarde lei, reprezentanţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Judeţene Iaşi au pus sechestru pe toate conturile întreprinderii Nicolina SA. Aceste popriri asupra dis-ponibilităţilor din conturile bancare ale societăţii vizează şapte bănci prin care întreprinderea derulează tranzacţiile. Cu toate acestea, juriştii societăţii ieşene au contestat în justiţie decizia finanţiştilor şi au solicitat deblocarea conturilor şi punerea sechestrului pe bunuri imobile.

Dan Constantin Bliuc, directorul general al fabricii "Nicolina" SA, susţine că în urma instituirii acestei popriri pe conturi, societatea va falimenta, iar cei 1.000 de salariaţi riscă să ră-mînă pe drumuri.

"Poprirea asupra conturilor din bănci face imposibilă executarea obligaţiilor contractuale faţă de partenerii externi, ceea ce ar avea consecinţe catastrofale pentru < Nicolina > SA, ducînd inevitabil la falimentarea unităţii. De asemenea, acest fapt ar conduce la un impact social negativ major", a spus directorul general. Pentru a remedia situaţia, juriştii de la "Nicolina" SA au solicitat judecătorilor deblocarea conturilor, motivînd că unitatea are în derulare contracte externe în valoare de aproximativ 9 miliarde de lei, încheiate cu firme din Iran şi Italia.

Mai mult, reprezentanţii societăţii "Nicolina" SA au propus Fiscului mutarea sechestrului pe bunuri imobile ale întreprinderii. Contestaţia repre-zentan-ţilor firmei "Nicolina" va fi judecată la începutul lunii martie.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb