Portland Trust închiriază 4.000 de metri pătraţi la parterul proiectului J8 Office Park

S.B.
Miscellanea / 3 decembrie 2020

Portland Trust închiriază 4.000 de metri pătraţi la parterul proiectului J8 Office Park

Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust anunţă închirierea unei suprafeţe de 4.000 metri pătraţi situată la parterul proiectului său J8 Office Park, cu suprafaţa totală de 46.000 metri pătraţi, într-un comunicat remis redacţiei.

Lanţul de cafenele, Coffee Island, va deschide primul magazin din Bucureşti iar zona de cafenea va fi conectată cu recepţia Clădirii A şi va oferi clienţilor şi serviciile unor barista.

Zona dedicată restaurantului principal a fost închiriată către D&L Cuisine.

De asemenea, Mega Image va deschide un supermarket de 500 mp, iar sala de sport World Class România va ocupa o suprafaţă de 1.400 mp, la parter şi la etajul 1.

Serviciile medicale vor fi puse la dispoziţie de Medicover, prin intermediul unei unităţi de 235 mp. Printre chiriaşii J8 se numără şi clinica Medy Sportline, cu o unitate de 330 mp, unde vor fi oferite servicii de fizioterapie, kinetoterapie şi masaj corporal.

În zona recepţiei din clădirea A a complexului J8, va funcţiona şi un magazin XTIME, de unde vor putea fi cumpărate presă, produse de convenienţă, alimentare şi băuturi în regim "to go" şi care, alături de ceilalţi operatori, vor oferi proiectului imobiliar şi comunităţii învecinate un spectru complet de servicii care ţin de zona alimentară şi de sănătate.

În cadrul proiectului de birouri, va exista un sistem de recunoaştere a numerelor de înmatriculare, control al accesului în clădire prin intermediul telefonului mobil, încărcătoare pentru autovehiculele electrice şi panouri solare. Împreună, toate aceste inovaţii tehnologice creează un mediu atractiv şi sigur pentru angajaţi şi vizitatori, prietenos, în care accesul se poate face fără atingerea suprafeţelor.

Proiectul este pre-închiriat în proporţie de 70% şi este programat pentru finalizare în vara lui 2021. J8 este din ce în ce mai mult recunoscut ca primul mare proiect nou de birouri de clasă A din Bucureşti, care şi-a îmbunătăţit sistemul de ventilaţie şi standardele tehnice şi igienice, astfel încât să poată răspunde cerinţelor unui mediu sigur, post-Covid-19

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb