PowerColor a anunţat PCS+ HD4870 1GB GDDR5

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 22 august 2008

TUL Corporation -integrator de top al cardurilor grafice AMD, a anunţat astăzi soluţia PCS+ HD4870 1GB, cu un design de răcire special care asigură performanţe grafice uimitoare. Diferenţă făcută de design-ul cardului, PowerColor PCS+ HD4870 1GB utilizează sistemul de racire exclusivist ZeroTherm, heatpipe dual S-shape şi design lamelar cu 94 subansamble, nucleu de putere cu 4 faze integrat, reducând eficient temperatura până la nivelul de 10°C.

PowerColor PCS+ HD4870 1GB dispune de chip-ul RV770, cu 800 procesoare stream şi memorie de mare viteză GDDR5, ceasuri de tact de 800MHz pentru procesorul grafic şi 925MHz viteză efectivă a memoriei, rate de transmisie ale memoriei de până la 3.7Gbps, asigurând putere brută pentru cele mai pretenţioase jocuri 3D.

Pe lângă soluţia cu memorie 1GB, PowerColor oferă de asemenea modelul PCS+ HD4870 cu 512MB memorie integrată. Această nouă serie asigură suport Microsoft DirectX 10.1, PCI Express 2.0, on-chip HDCP, HDMI integrat cu sunet 7.1, şi de asemenea Shader Model 4.1, Universal Video Decode 2, şi tehnologia ATI CrossFireX.

Sistemul de răcire PCS+

Soluţia PowerColor PCS+ oferă o tehnologie unică de control al ventilatorului; cu această ultimă tehnologie, viteza ventilatorului este ajustată în funcţie de temperatură. Mai mult, seria PowerColor PCS+ este o soluţie supratactată, gamerii putând creşte facil performanţele în jocuri datorită soluţiei de răcire integrate.

"Datorită soluţiei PCS+, gamerii se pot bucura de o performanţă superioară cu un mediu de răcire mai performant şi fiabil." a declarat Ted Chen, CEO TUL Corporation.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb