Presă: Stoltenberg îndeamnă SUA să respecte promisiunile făcute şi să ofere Ucrainei un pachet de sprijin

A.F.
Politică / 20 februarie

Presă: Stoltenberg îndeamnă SUA să respecte promisiunile făcute şi să ofere Ucrainei un pachet de sprijin

Secretarul general al Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), Jens Stoltenberg, a îndemnat Statele Unite să "respecte promisiunile făcute", oferind Ucrainei un pachet de sprijin pentru a o ajuta să se apere împotriva agresiunii ruseşti, transmite CNN.

Stoltenberg a declarat sâmbătă că este vital şi urgent ca SUA să decidă asupra unui pachet pentru Ucraina.

"Ceea ce pot spune este că este vital şi urgent ca SUA să decidă asupra unui pachet pentru Ucraina, pentru că au nevoie de acest sprijin şi avem o împărţire a poverii între Europa, Canada şi Statele Unite", a declarat Stoltenberg în cadrul unui grup de discuţii în timpul Consiliului de Securitate de la Munchen.

Stoltenberg a reamintit audienţei prezente că Ucraina este în prezent săracă în resurse, în special în muniţie.

"La începutul războiului din Ucraina, ne-am epuizat stocurile, dar acum acestea sunt destul de scăzute. Aşa că acum ne concentrăm extrem de mult şi pe modul în care să creştem producţia", a spus Stoltenberg.

Secretarul general al NATO a continuat anunţând că "sunt înfiinţate noi fabrici, producţia a crescut, dar este nevoie urgentă de mai mult".

Săptămâna trecută, Senatul SUA a adoptat o lege de ajutor extern în valoare de 95,3 miliarde de dolari, cu asistenţă pentru Ucraina, dar proiectul de lege se confruntă cu un viitor incert în Camera Reprezentanţilor, unde preşedintele Camerei Reprezentanţilor, Mike Johnson, a semnalat că nu îl va supune la vot.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Avansul Rusiei in Ucraina este doar jocul ielelor ce il arunca pe Trump definitiv in bratele Rusiei si ii ofera doamnei Halley acuzele ce tin de : nici un presedinte american nu a fost atit de supus Rusiei iar Partidul Republican ,partea lui de protrumpism, devine vinovatul .Inca un cui batut in politicile de tara ale lui Trump .Urmeaza alte condamnari si multi bani pozitionati ca pedeapsa .Indiferent citi „ papuci va vinde Trump , necazurile si vechile decizii personale il prind din urma

    1. Lumea s-a saturat de razboiul intretinut de democratii din SUA in Ucraina si Gazs. Trump pune botnita cainilor razboiului. Il va trimite pe se.nil unde ii este locul. Lumea vrea pace. Trump este solutia.

      nu mai visa

      Trump este imprevizibil. Tu esti cam singurul care stie ce va face in interesul Sovietului tau drag.

    Moartea lui Navalni face ravagii in SUA afectind decisiv partea trumpista a Partidului Republican atacata acum si de doamna Halley .Daca SUA nu isi respecta angajamentele luate fata de Ucraina putem asista la o desprindere totala a tuturor aliatilor Statelor Unite si o reconfigurarea a fortei militare Europene .Europa trebuie sa ia „ taurul de coarne ” si sa isi formeze o armata proprie .Visul lui Macron devine realitate necesara .Imensele sume de bani aruncate in lupta vor fi parte a viitorului reconstructiei Ucrainei a dezvoltarii fara precedent a economiilor Europene totul mergind cu pasi mari in directia refacerii Imperiului .Suntem martorii acestor evenimente nicicind banuite ca si posibilitate .

    1. Toata ziua smiorcaiti cu Ucraina. Mai smiorcaiti ma si cu altceva. Ucraina este a rusilor si sa spele cu ea pe cap. Nu avem nicio datorie fata de Ucraina. Asa ca ma terminati cu propaganda asta de doi lei.

      esti olecuta habarnist

      Ucraina e a rusilor asa cum si restul Europei si chiar restul lumii e tot al lor, daca te iei dupa mujici. Ucraina e stat independent si suveran recunoscut inclusiv de catre rusi care i-au si fraierit sa le cedeze armele nucleare si acum ii ataca compet aiurea. Daca vor castiga mujicii, ne pregatim de razbel!

    Vanzatorul ambulant de arme,

    in actiune propagandistica 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb