Preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin, dus la audieri la DNA central

A.C.
Anticorupţie / 10 decembrie 2014

Actualizare 11:54

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Timiş, Titu Bojin, a fost scos de mascaţi din sediul instituţiei şi va fi dus la Bucureşti, pentru a fi audiat la DNA în dosarul în care este suspectat de luare de mită, trafic de influenţă şi abuz în serviciu şi în care au loc zeci de percheziţii la 17 primării şi alte instituţii, potrivit surselor din presă.

Titu Bojin a fost scos din sediul instituţiei în jurul orei 10:50 şi urcat într-o dubă a Jandarmeriei. El va fi dus la Bucureşti, pentru a fi audiat la DNA.

---------

Actualizare 09:54 Surse: Mandat de aducere pentru preşedintele CJ Timiş şi 17 primari

Preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin, 17 primari, un director de la Administraţia Bazinală a Apelor Banat şi directorul economic al Direcţiei Drumuri şi Poduri Timişoara vor fi audiaţi într-un dosarul de corupţie, au confirmat pentru Ziarul Bursa surse apropiate anchetei.

CFR Călători este, de asmenea, vizat de investigaţiile procurorilor DNA.

---------

Actualizare 09:09 Percheziţii DNA în Bucureşti şi 11 judeţe la instituţii publice şi firme

Procurori din DNA efectuează, azi, percheziţii în 48 de locaţii din Bucureşti, judeţele Timiş, Cluj, Braşov, Sibiu, Argeş, Prahova, Arad, Suceava, Galaţi, Iaşi şi Constanţa pentru săvârşirea unor fapte de corupţie comise în cursul acestui an.

Percheziţiile vizează 20 de instituţii publice şi sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice.

----------

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin (PSD), suspectat de fapte de corupţie, a fost ridicat de anchetatori de la locuinţa sa, în această dimineaţă, fiind în desfăşurare percheziţii la sediul CJ, la Direcţia Apelor Banat şi la mai multe primării din judeţ, potrivit surselor din presă.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au descins, în această dimineaţă, la locuinţa preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Timiş, din comuna Remetea Mare, aflată lângă Timişoara.

Bojin a fost ridicat de anchetatori şi dus la sediul CJ, unde procurorii fac percheziţii în prezenţa acestuia. La intrarea în sediul instituţiei, Bojin a spus că nu ştie despre ce este vorba şi urmează să afle.

În 10 octombie, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a fost audiat la Parchetul ICCJ într-un dosar de evaziune fiscală privind mai multe contracte semnate între Direcţia Apele Române Banat şi o firmă care a aparţinut soţiei şi fiului acestuia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb