PREŞEDINTELE COLEGIULUI MEDICILOR DIN ROMÂNIA: "Toată lumea este de acord că avem nevoie de certificatul verde"

S.B.
Miscellanea / 11 decembrie 2021

"Toată lumea este de acord că avem nevoie de certificatul verde"

Preşedintele Colegiului Medicilor din România, Daniel Coriu, afirmă că este "mare nevoie" de implementarea certificatului verde COVID la nivel naţional, el arătând că în ţările în care o astfel de măsură a fost introdusă, pandemia a avut un impact redus. "Cum vom face în România, probabil asta va fi o decizie politică. Important e să fie", susţine medicul, informează news.ro.

"Toată lumea este de acord că avem nevoie de certificatul verde şi acest lucru este adevărat, chiar avem mare nevoie. Modalitatea de implementare, acum depinde. Dacă e să ne uităm la experienţa ţărilor europene - Italia, Franţa, Germania - unde au implementat acest certificat verde din mai-iunie şi lucrurile au mers foarte bine. Ei nu au avut o intensitate foarte mare a valului patru. Cum vom face în România, probabil asta va fi o decizie politică. Important e să fie", a afirmat preşedintele Colegiului Medicilor din România, vineri seară, la TVR.

Daniel Coriu a pus accent pe importanţa vaccinării anti-COVID, arătând că există studii care arată că a treia doză a vaccinurilor bazate pe ARNm protejează şi în cazul infecţiei cu varianta Omicron.

"Deja noi avem o experienţă, am trecut cu bine patru valuri. Sigur, ultimul val a fost un dezastru, un dezastru umanitar, am avut o rată de decese zilnice destul de mare şi aceste decese s-au produs la persoanele nevaccinate. Deci vaccinarea a protejat. Acum, datele recente publicate în urmă cu două zile de cei de la Pfizer şi Moderna, studiile arată că cel puţin într-un procent important administrarea celei de-a treia doze protejează", a afirmat Daniel Coriu.

El a arătat că există un grad de protecţie şi pentru cei vaccinaţi cu două doze, dar la doza booster "gradul de protecţie este ridicat".

Opinia Cititorului ( 21 )

  1. "există studii care arată că a treia doză a vaccinurilor bazate pe ARNm protejează şi în cazul infecţiei cu varianta Omicron." ?

    Ce studii cand au fost facute? Abia a aparut varianta si exista deja studii?

    Studii de o saptamana? 

    1. TOVARASE DANIEL : ESTI DUS CU CAPUL ??? CE INSEAMNA LA TINE EXPRESIA : TOATA LUMEA ESTE DE ACORD CA AVEM NEVOIE DE ''''' CERTIFICATUL VERDE ''''' ??? CE INTELEGI TU , CU SCOALA COMUNISTA DE PARTID , DESPRE ASA CEVA ??? SI MAI ALES , LA CINE TE REFERI ??? LA TOATA POPULATIA ROMANIEI ??? NU UITA TOVARASE , CA 10.000.000 DE CETATENI ROMANI NU AU FACUT ACEST VACCIN , PENTRU CA NU AU INCREDERE NICI IN TINE , NICI IN EL !!! CE DRACULUI , MAI ESTI SI MEDIC !!! CINE TE-A FACUT MEDIC ??? SINCER !!! SE VEDE LA TINE , PROPAGANDA COMUNISTA DE TIP CEAUSIST !!! AUZI LA EL !!! TOATA LUMEA , ESTE DE ACORD !!! TRAIESTI IN ALTA GALAXIE , S-AU CE ???

      Nu uitați, informați-vă doar din surse oficiale, sponsorizate de producător!

    Medic şpăgar campion.

    Lista declarațiilor de sponsorizare - beneficiari 2019 Dr. Coriu Daniel apare cu nu mai puțin de 26 de sponsorizări, de la firmele internaționale JOHNSON&JOHNSON ROMANIA SRL - acum prezentă pe piața din România și cu un vaccin Covid -, NOVARTIS PHARMA SERVICES ROMANIA SRL, S.C ROCHE ROMANIA SRL, NOVO NORDISK FARMA SRL, GENESIS BIOPHARMA SRL, ALVOGEN ROMANIA SRL, TAKEDA PHARMACEUTICALS, ABBVIE SRL, SANDOZ PHARMA SERVICES SRL și PFIZER ROMANIA S.R.L.. 

    1. acestui individ (Coriu Daniel) ar trebui sa i se decupeze si sa i se smulga cu clestele si buzele si gura si limba cu care scoate asemenea tampenii din el si sa fie date toate la caini sa le manance !

    Prosteala se face cu pretextul ca s-au facut studii. E suficient pentru orice dement sa zica 'studiu' dupa care varsă prostia care ii trece prin scăfârlie sau cea pentru care este platit.

    Iar minte acest medic!!!!! Valul nostru 4 este valul lor 5. Tarile vestice sunt in genunchi.

    Decesele in exces sunt la cote paroxistice si vine ticalosul asta sa ne minta ca acolo lucrurile sunt in regula.

    Tot cu lockdown rezolva problema. 

    Eu zis sa ii spunem acestui presedinte medic ce ar trebui el sa ne spuna dar ne ascunde.

    Decesele in excess din cauze non-covid sunt la cote fara precedent, mai ales in tarile puternic vaccinate. 

    Sa luam Danemarca, vaccinare 100% la cei peste 65 de ani. 

    Din saptamana 20 pana acum, in 2021, au murit in plus 3430 de persoane trecute de 75 de ani, in plus fata de media 2015-2019. In toata perioada mar 2020 - feb 2021, pana cand toti seniorii au avut cel putin o doza, au murit in exces 2450 de persoane fata de aceeasi medie a anilor precedenti. 

    Vaccinarea NU A REZOLVAT nimic pentru aceasta grupa de varsta. A mutat decese din categoria Covid in multe alte categorii. 

     

    Dle presedinte medic, nu vreti sa ne spuneti, sa faceti studii, sa vedem de ce au murit acei oameni? Au murit de la vaccin, in mod direct? Sau au murit din cauza faptului ca vaccinul nu i-a protejat suficient si particula virala a agravat bolile de care sufera? 

     

    Sa mergem si in UK. Doi medici avertizeaza ca pana la 300 000 de noi bolnavi cardiovasculari vor ingrosa randurile celor 7.5 milioane deja pe listele NHS. Ei zis si au inventat deja numele pentru un sindrom post-pandemic, cica este de la stat in casa si plimbat prin parc in conditii de restrictii sanitare. Cica stresul care afecteaza si pe tineri. IN CE HAL ATI ajuns sa mintiti, mai MEDICILOR. Va faceti profesia de ras. TOATA lumea stie ca vaccinarea afecteaza sistemul cardio vascular. Toata lume a vazut informatia privind riscul de afectiuni cardio la tinerii sub 40 de ani, barbati, care dupa vaccinare au acelasi risc de miocardita ca batranii de peste 65 de ani. MINCINOSI TICALOSITI cica in halate albe. Mai bine recunoasteti ca vaccinurile au probleme majore si vedeti cum le remediati. 

     

    "“We are talking about as many as 300,000 new patients with heart issues.” 

    Mr Rayner warned that without at least doubling the current funding, the NHS will not be able to tackle the “trauma timebomb”, which could have potentially fatal consequences for those suffering with long-term PPSD. 

    Meanwhile, Tahir Hussain, a senior vascular surgeon at Northwick Park Hospital in Harrow, said he has seen a significant rise in cases whe rehe works. 

    He said: “I’ve seen a big increase in thrombotic-related vascular conditions in my practice. Far younger patients are being admitted and requiring surgical and medical intervention than prior to the pandemic. 

    “I believe many of these cases are a direct result of the increased stress and anxiety levels caused fr om the effects of PPSD. 

    “We also have evidence that some patients have died at home fr om conditions such as pulmonary embolism and myocardial infarction. I believe this is related to many people self-isolating at home with no contact with the outside world and dying without getting the help they needed.”"

    Care toata lumea, bai jegosule marxist! Doar bolsevicii, desi erau intr-o minoritate infima isi permiteau sa vorbeasca mereu in numele intregii populatii! Si tie iti trebuie obligatoriu, vaccinul "Targoviste 2", administrat in doza unica!

    1. da, o idee buna

      satanistii neo-marxisti trebuie impuscati  

    Bla, bla, bla, bla.... ce tot o lălăiți atât ? Dați urgent OUG și nu o

    mai dați atât de gard. Cu explicații și convingeri pentru proști 

    nu rezolvați nimic. În timp de pandemie se impun restricții și  

    populimea trebuie să le respecte. Punct. Cine vrea să latre, 

    n-are decât să latre la lună, libertatea de exprimare e  

    liberă. Drepturile omului sunt respectate 100% dacă nu

    există pandemie, calamități naturale sau război. Capisci ?! 

    1. Dorele tata, tu ai un nume predestinat, care indica calitatea materiei cenusie cu care esti "inzestrat"!

      Drepturile omului sunt respectate in orice context, boule!

      Sodomiza-te-as cu Constitutia Romaniei si Carta Drepturilor Omului pana le visezi si ziua si noapte! Boul dracului care esti tu de neo-marxist pro-dictatura!  

      Dorele, mie mi se pare ca in pandemie, guvernele s-au indatorat foarte mult.

      Si datoria lor trebuie platita. Si m-am gandit sa iti confiscam jumatate din avere. Dreptul tau nu trebuie respectat 100% in pandemie. Statul iti va confisca jumatate din avere pentru a putea trece prin aceasta criza.

      Suntem cu totii de acord ca asta trebuie facut. 

    Iarasi au iesit trolacii de serviciu sa ne "convinga" ca toata lumea moare de la vaccin !

    Este abominabil tupeul si ticalosia cu care dezinformeaza si manipuleaza neincetat ! 

    Acesta este un razboi informational, fratilor, suntem in plin asalt ! 

    S-au facut peste 3 miliarde de vaccinuri si lumea traieste mai bine ! Daca ne-ar fi omorat vaccinurile azi nu ar mai exista om in lumea civilizata ! 

    Nu credeti in dezinformare, ei doar vor sa sadeasca vrajba, ura si dezbinare !

    1. " S-au facut peste 3 miliarde de vaccinuri si lumea traieste mai bine !"

      da,da , traieste bine.... miocardite, pericardite, infarct, sindrom de coagulare al sangelui cu efecte letale (tromboze, avc, etc) ...  

      stii cat de bine traieste lumea ???  

      maaaama, mama!  

      p.s. esti prost sau esti mituit.

      Noapte buna prostule sau mituitule!  

    chiar toata lumea e de acord, bai panarama dictatoriala ?!?!!?

    si eu care credeam ca peste 2 treimi din poporul asta NU E DE ACORD CU INTRODUCEREA UNUI INSTRUMENT DE URMARIRE AFLAT IN MAINILE UNUI REGIM DICTATORIAL !!!!  

    porci mituiti ce sunteti .... v-a fost cumparat ghohaitul in declaratii preluate de presa cu un bol de tarate !

    porcii satanei care sunteti voi !  

    " Preşedintele Colegiului Medicilor din România, Daniel Coriu, afirmă că este "mare nevoie" de implementarea certificatului verde COVID la nivel naţional, el arătând că în ţările în care o astfel de măsură a fost introdusă, pandemia a avut un impact redus"

    Dobitocul infernal care a facut declaratia asta nu a observat ca intreaga Europa unde s-a bagat certificatul satanei STOP COVID E ROSIE CA FOCUUUUL !  

    Si Romania, fara certificatul satanei stop covid .... e verde!  

    NIMENI NU ARE NEVOIE DE CERTIFICATUL SATANEI STOP COVID !

    NIMENI !  

    Daniel esti vandut. Doctor ii de azi au devenit mincinosi si avari de banii o vaccineaza si pe masa de 4 ori numai sa castige bani... Rusine doctorilor cumparatati de big pharma.., Vaccinarea este sinucidere asistata pe termen lung....Certificatul verde este o modalitate de a forta poporul sa se vaccineze dar noi refuzam categoric acest lucru...

    Guvernul este intre ciocan și nicovală: trebuie să-i convingă pe cei care nu s-au vaccinat, că vaccinurile sunt bune, și pe cei care s-au vaccinat, că dozele nu au funcționat și că au nevoie de booster! (text preluat).

    Toata lumea e de acord cu certificatul super grun plus cu ioni de argint, mai putin populatia. Halal acord, halal vrajeala.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb