Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ambasadorul Spaniei la Bucureşti

F.D.
Politică / 15 noiembrie 2022

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ambasadorul Spaniei la Bucureşti

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit, marţi la Palatul Cotroceni, pe ambasadorul Regatului Spaniei la Bucureşti Jose Antonio Hernandez Perez-Solorzano, cu ocazia prezentării scrisorilor de acreditare. În cadrul întrevederii, şeful statului i-a urat ambasadorului Hernandez Perez-Solorzano succes în îndeplinirea mandatului, asigurându-l de întregul sprijin al autorităţilor române în acest sens, potrivit News.ro.

Preşedintele României a salutat nivelul excelent al relaţiilor bilaterale şi colaborarea substanţială pe toate palierele şi în foarte multe domenii, inclusiv nivelul ridicat al cooperării economice şi comerciale, Regatul Spaniei fiind un partener strategic şi un prieten apropiat al ţării noastre, arată comunicatul de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

În cadrul discuţiei, a fost reconfirmat angajamentul ambelor părţi pentru a consolida Parteneriatul Strategic al celor state, pe toate dimensiunile sale, ca un instrument important pentru dezvoltarea în ansamblu a cooperării româno-spaniole la nivel bilateral, european şi internaţional.

Preşedintele României a subliniat foarte buna coordonare pe teme europene de actualitate, inclusiv cele privind securitatea energetică.

De asemenea, Klaus Iohannis a amintit importanţa legăturilor sociale, culturale şi umane dintre cele două ţări, îmbogăţite de prezenţa unei importante comunităţi româneşti în Regatul Spaniei, foarte bine integrate în societatea spaniolă.

Preşedintele României a mai exprimat aprecierea pentru contribuţia Spaniei la consolidarea Flancului Estic al NATO, inclusiv pentru prezenţa militară şi misiunile de poliţie aeriană desfăşurate de aviaţia spaniolă în ţara noastră, mai indică sursa citată.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Iohanis este un presedinte care face de ras romania pt ca nu poate justifica de unde a avut bani sa-si cumpere 7 case . In plus al doilea mandat la castigat dandu-se luptator impotriva psd-ului. Dupa alegeri prin intermediul lui Catu a scos usr de la guvernare si a adus la guvernare psd . Pentru ca stie ca ce a facut se numeste EXCROCHERIE POLITICA de cand ia adus pe cei de la psd la guvernare nu mai critica psd-ul desi pana la alegeri nu era zi fara sa critice psd.

    In plus de cand a adus psd la guvernare nu mai tine conferinte de presa de frica sa nu fie intrebat de ziaristi despre perversitatea sa politica . Oricum actiunile sale si ale celor din pnl vor avea ca rezultat ca pnl nu va mai face pragul in 2024 . Iohanis si cei din pnl ii iau de prosti pe romani : inainte de alegeri pnl este in opozitie fata de psd iar dupa alegeri se aliaza cu psd . La fel de ticalos politic este si rares bogdan . Dar pana in 2024 nu e o vesnicie 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb