Prima sucursală din Europa a City Credit Capital se deschide la Bucureşti sub brandul CIX

A.P.
Piaţa de Capital / 11 august 2020

Prima sucursală din Europa a City Credit Capital se deschide la Bucureşti sub brandul CIX

CIX Markets, un furnizor de servicii de tranzacţionare online pentru investitori privaţi, instituţii, bănci şi case de brokeraj, intră pe piaţa românească. Firma cu sediul central în Marea Britanie, va înfiinţa o sucursală în Bucureşti, după cum arată un comunicat de presă remis astăzi, redacţiei noastre.

CIX Markets este brandul comercial al companiei City Credit Capital Limited (UK), care este autorizată şi reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) din Marea Britanie, din 2004.

CIX Markets se va concentra pe furnizarea de servicii de tranzacţii forex (FX) şi Contracte pe Diferenţă (CFD) investitorilor locali. Clienţii CIX Markets vor avea acces la tranzacţionare de instrumente financiare lichide, inclusiv tranzacţii FX, indici bursieri, metale preţioase sau mărfuri fie prin platforma MetaTrader 4 fie prin intermediul platformei proprii CIX Trader, ambele sisteme fiind disponibile atât pe desktop cât şi pe dispozitive mobile. Toţi clienţii CIX Markets cu un cont activ de tranzacţionare live vor avea acces premium la Trading Central, o platformă premiată care oferă acces la analize investiţionale, semnale de tranzacţionare şi rapoarte ale analiştilor financiari.

Cosmin Ruse, un trader român cu experienţă, va administra sucursala din Bucureşti şi va fi responsabil de creşterea afacerii pentru City Credit Capital (CCC) şi de promovarea brandului CIX Markets în România. Înainte de a se alătura CCC, Cosmin Ruse a deţinut o serie de poziţii de conducere în companii româneşti de investiţii, inclusiv poziţia de Director Pieţe Internaţionale, precum şi Director General şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie. În paralel cu dezvoltarea unei baze puternice de clienţi persoane fizice, City Credit Capital intenţionează să creeze şi parteneriate instituţionale cu casele de brokeraj locale. În acest fel, brokerii locali care oferă clienţilor instrumente financiare tranzacţionabile pe piaţa de capital din România îşi vor putea diversifica portofoliul de produse, oferind şi acces la tranzacţionarea de instrumente derivate.

Cosmin Ruse, Director General şi reprezentant legal al sucursalei City Credit Capital din Bucureşti, a declarat: "Strategia noastră în România este de a stabili o bază de clienţi fideli, cu care putem construi o relaţie strânsă. La nivel global, CCC este recunoscut pentru parteneriatele de calitate superioară pe care le dezvoltăm şi dorim să ne asigurăm că această calitate este oferită şi clienţilor noştri români. Focusul nostru este pe calitate în primul rând şi nu pe cantitate, prin urmare, nu ne concentrăm pe o creştere rapidă, ci mai degrabă pe construirea reputaţiei noastre, întrucât intenţionăm să rămânem în România pe termen lung. Acesta este motivul pentru care obiectivul nostru principal va fi să oferim servicii impecabile clienţilor noştri", a declarat Cosmin Ruse, Director General şi reprezentant legal al sucursalei City Credit Capital din Bucureşti.

Simon Daniels, Director Executiv al City Credit Capital UK Limited, a explicat motivele pentru care CCC a intrat pe piaţa din România: "România este o piaţă sofisticată şi matură, unde am găsit personal cu experienţa potrivită să conducă un birou local, aspect fundamental pentru noi, întrucât calitatea serviciilor oferite clienţilor noştri a fost întotdeauna de o importanţă esenţială pentru CCC. În plus, România are o autoritate de reglementare locală puternică pe care o apreciem, deoarece permite CIX Markets să ofere clienţilor un serviciu deschis şi transparent de înaltă calitate pe o piaţă în care protecţia clienţilor este un factor important".

Grupul CCC are o experienţă de peste 16 ani în servicii de tranzacţionare. Biroul nou deschis la Bucureşti este prima sucursală din Europa a companiei. Ea mai are birouri în Hong Kong, Santiago, Mexic şi Londra, unde se află de altfel şi sediul companiei. Clienţii care tranzacţionează cu City Credit Capital Limited (UK) beneficiază de o protecţie în plus fiind clienţi ai unei companii autorizate şi reglementate de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie. Prin intermediul sucursalei înfiinţate la Bucureşti, clienţii români vor beneficia de servicii de asistenţă în limba română şi de asemenea vor avea la dispoziţie şi suport din partea echipei locale, conchide comunicatul de presă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb