Primul lot din gama de vin "La Putere" produs de "Cramele Recaş" a fost epuizat

Crina Manole
Ziarul BURSA #Frăţia Vinului / 26 iulie 2006

La patru luni de la lansarea gamei La Putere, Cramele Recaş au înregistrat succes în reţeaua de hoteluri, restaurante şi firme de catering (HoReCa), epuizând primul lot de 45.000 de sticle de vin alb din această gamă.

"Rezultatele obţinute de companie se datorează investiţiilor de ultimă oră în tehnologie precum şi în modernizarea cramei, în replantarea unui lot tânăr de viţă de vie de cea mai bună calitate, şi a vinificării utilizând cele mai moderne metode", a declarat domnul Philip Cox, director comercial Cramele Recaş.

Domnia sa a precizat că, în scurt timp, va fi pus în vânzare un al doilea lot de vinuri albe din gama La Putere.

Feteasă Regală, Riesling şi Sauvignon Blanc sunt vinurile albe reunite în gama La Putere iar vinurile roşii sunt reprezentate de soiurile Cabernet Sauvignon, Merlot şi Fetească Neagră, informează un comunicat de presă al companiei.

Alături de aceste vinuri consacrate, Cramele Recaş a pus în vânzare două sortimente de vin barrique - Chardonnay şi Fetească Regală care sunt comercializate în sticle distincte, sub numele de "La Putere Barrique".

Vinurile barrique sunt vinuri exclusive prin rafinament şi savoarea de neegalat, obţinute printr-un procedeu special, învechite timp de 8 - 10 luni în butoaie de cca 220l din stejar american. După un timp, vinul păstrează aroma fină de stejar american şi gustul catifelat de tamin. Combinate, aceste aro-me îi conferă vinului o inegalabilă savoare.

În urma succesului înregis-trat pe piaţa daneză, gama La Putere a confirmat calitatea incontestabilă a vinurilor şi pe segmentul elitist HoReCa, urmând ca în planurile de viitor să fie inclus, în urma unui studiu de marketing, dacă e cazul, extinderea zonelor de desfacere în România.

"Cramele Recaş" dispun de unul dintre cele mai moderne complexe de vinificaţie din ţară, dotat cu utilaje de ultimă generaţie şi cu un spaţiu de producţie şi depozitare de circa 10 milioane de litri de vin. Datorită condiţiilor climaterice din regiune şi nivelului tehnologic ridicat, Cramele Recaş este cel mai mare exportator de vin îmbuteliat din ţară şi se numără printre primii trei exportatori de vin îmbuteliat şi vin vrac din România.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb