Prince a fost tratat de o supradoză cu opiacee cu şase zile înainte să moară

I.D.
Miscellanea / 22 aprilie 2016

Prince a fost tratat de o supradoză cu opiacee cu şase zile înainte să moară

Actualizare 14:08 Pe Twitter s-au înregistrat 8 milioane de mesaje în câteva ore după moartea lui Prince

Anunţul morţii lui Prince a generat peste 8 milioane de mesaje pe Twitter în lumea întreagă de joi seară, cifră "imensă", potrivit Visibrain, platforma de supraveghere Twitter. Nu este totuşi un record pentru reţeaua de socializare, transmite vineri AFP.

Visibrain înregistra vineri în jurul orelor 08:00 GMT peste 8,07 milioane de mesaje în jurul cuvântului "Prince" sau al hashtag-ului #PrinceRIP.

Site-ul american TMZ a anunţat moartea artistului american joi seară, în jurul orelor 16:00 GMT. În prima oră au fost postate câte 2.000 de mesaje pe minut.

Drept comparaţie, anunţul morţii lui David Bowie în luna ianuarie a acestui an a generat peste 3 milioane de mesaje pe Twitter în patru ore.

(I.D.)

------

Actualizare 9:09 Prince a fost tratat de o supradoză cu opiacee cu şase zile înainte să moară

Legendarul cântăreţ Prince, care a murit joi, la 57 de ani, a fost tratat de o supradoză cu opiacee cu şase zile înainte să moară, afirmă site-ul TMZ, preluat de AFP.

Acelaşi site anunţase că avionul privat al artistului a aterizat de urgenţă la Moline (Illinois, nordul SUA) vinerea trecută, la câteva ore după un concert susţinut la Atlanta (Georgia, sud-est). "Mai multe surse din Moline ne spun că Prince a fost dus de urgenţă la spital şi că doctorii i-au făcut un 'save shot' (injecţie de neutralizare - n.r.), administrat în mod normal pentru contracararea efectelor unei substanţe opiacee", a adăugat site-ul joi.

"Sursele noastre afirmă că doctorii i-au recomandat lui Prince să rămână la spital 24 de ore. Anturajul lui a cerut o cameră privată iar când au aflat că nu era posibil, Prince şi echipa lui au decis să plece", mai scrie TMZ.

Cântăreţul a primit avizul de ieşire din spital la trei ore de la venire şi s-a urcat în avion să meargă acasă, dar "nu se simţea bine" când a părăsit unitatea spitalicească.

(I.D.)

-----

Cântăreţul american Prince, decedat joi la 57 de ani în apropiere de Minneapolis (Minnesota, nord), a fost găsit în stare de inconştienţă într-un lift al studiourilor de înregistrare situate în reşedinţa sa, a informat şeriful comitatului Carver, transmite France Presse.

Când poliţia şi serviciile medicale de urgenţă au sosit la faţa locului după un apel telefonic, ''au găsit un bărbat adult inconştient în lift", a precizat şeriful Jim Olson într-un comunicat, citat vineri de AFP.

Echipele de salvare au încercat resuscitarea, fără succes, a spus el.

Prince Rogers Nelson a fost declarat decedat la ora locală 10.07, a mai menţionat şeriful, adăugând că o anchetă este în curs de desfăşurare pentru a determina circumstanţele morţii.

Cântăreţul a fost dus de urgenţă la spital, vinerea trecută, pentru o gripă, după cum au scris mai multe publicaţii, adăugând că avionul său privat a procedat la o aterizare de urgenţă în Illinois, pe drumul spre Minneapolis la întoarcerea din Atlanta, unde cântăreţul susţinuse două concerte.

Artistul ar fi fost tratat pentru o supradoză de opiacee cu şase zile înainte de moartea sa, afirmă site-ul TMZ specializat în informaţii despre celebrităţi.

Autopsia va fi realizată în cursul zilei de vineri, a declarat un purtător de cuvânt al institutului de medicină legală din Midwest, Martha Weaver, precizând că rezultatele preliminare ar urma să fie disponibile în câteva zile, dar că analizele - mai ales toxicologice - ar putea dura mai multe săptămâni.

Prince anunţase luna trecută că urma să îşi publice memoriile.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. alt cretin pe care banii l-au nenorocit; mintile slabe se sting repede, Warren Buffett traieste

    1. O poti lua si asa

    A fost un geniu in muzica.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb