Principala agenţie a Guvernului Federal German primeşte Premiul German pentru Media "Ideea Media a Anului"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 5 martie 2009

Ideea este simplă, pentru prima dată, Media Consulta (MC) distribuie mesaje publicitare în avioane. Pentru anunţul din cabina pilotului cu ocazia celei de-a zecea aniversări a "Porţilor deschise ale Guvernului Federal German", Media Consulta a fost premiată cu Premiul German Media pentru cea mai bună idee intermedia, la Munchen.

Pentru o săptămână stewardeze şi stewarzi au atras atenţia asupra "Porţilor deschise 2008" în toate zborurile către Berlin ale companiei Air Berlin. În minutele de linişte de după aterizare, ei au invitat peste 80,000 de pasageri să viziteze Cancelaria Federală, Ministerele Federale cât şi Birourile Federale de Presă şi Informaţii. Ideea a atins pasagerii în mod direct, iar cheltuielile media, au însumat nu mai mult de cinci euro pe zbor, ceea ce echivalează cu doar câteva sucuri de roşii în avion. Juriul Premiului Media German a ales această inovativă formă de publicitate directă drept "Ideea Media a Anului". "Chiar şi pasagerii frecvenţi ascultă cu atenţie la anunţurile de la cabină. În raport cu bugetul, ideea a fost foarte eficientă" a declarat Andreas Bahr, membru al juriului, Mediaplus, purtător de cuvânt al Board-ului.

Premiul Media German este considerat cea mai prestigioasă distincţie pentru servicii de media. Acesta este acordat în fiecare an de către publicaţia "Advertising and Selling". După câştigarea celui mai important premiu european pe publicitate EPICA, acesta este al doilea premiu pentru creaţie în acest an.

MEDIA CONSULTA este liderul pieţei în domeniile comunicare pentru companii, marketing pentru tineret şi comunicare politică şi pe locul trei în industria germană de publicitate. În afară de subsidiarele germane din Berlin şi Köln, MC reprezintă singura reţea germană cu filiale şi agenţii de reţea în toate cele 27 de State Membre ale UE, în ţările candidate şi cu o prezenţă semnificativă în toate centrele economice importante din lumea întreagă. Grupul de agenţii oferă servicii de comunicare integrate: relaţii publice, publicitate şi mass media, publicaţii pentru companii, multimedia, marketing în domeniile sportului, tineretului şi muzicii, evenimente precum şi producţie TV.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb