Procedura de insolvenţă împotriva "Impact", suspendată provizoriu

F.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 13 august 2010

Procedura generală de insolvenţă împotriva "Impact Developer & Contractor", solicitată de "Romconstruct" pentru o creanţă în cuantum de 1,363 milioane lei, a fost suspendată provizoriu de Curtea de Apel Bucureşti, potrivit unui comunicat al Casei de avocatură Boştină şi Asociaţii.

Instanţa a admis, la data de 11 august 2010, cererea de suspendare provizorie a executării sentinţei, formulată de "Impact Developer & Contractor" şi pronunţată de Tribunalul Bucureşti, prin care s-a dispus, la cererea "Romconstruct", deschiderea procedurii generale de insolvenţă. Decizia Curţii de Apel Bucureşti vine după amânarea succesivă a soluţionării cererii de suspendare cauzată de nenumăratele cereri de recuzare a instanţei formulate de avocaţii "Romconstruct".

"Am făcut recurs împotriva sentinţei din data de 8 iulie 2010, Impact Developer & Contractor solicitând, totodată, printr-o altă acţiune, şi sus­pendarea provizorie a executării sentinţei pronunţată de Tribunalul Bucureşti, până la soluţionarea cererii de suspendare formulate în cadrul recursului. În ciuda încercărilor repetate ale Romconstruct de a întârzia soluţionarea cererii de suspendare, prin depunerea a nenumărate cereri de recuzare a judecătorilor investiţi cu soluţionarea cererii, precum şi prin invocarea unor excepţii de neconstituţionalitate, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti s-au pronunţat, în 11 august 2010, în sensul suspendării provizorii a procedurii generale a insolvenţei împotriva Impact Developer & Contractor", a declarat avocatul Senior Florin Gornea, cel care a condus echipa de avocaţi de la Boştină şi Asociaţii.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. ATENTIE, CINEVA MINTE!!!! Daca ne uitam pe portljust.ro vom observa ca solutia data in Dosarul 6288/2/2010 este oarecum pe dos decat este prezentat in articol! Astfel a fost respinsa cererea de recuzare a avocatei Cornea promovata de intimata ROMCONSTRUCT, pe de o parte. Iar in privinta cererii de suspendare provizorie promovata de petenta IMPACT D&C, Instanta a LUAT ACT DE CEREREA DE RENUNTARE LA JUDECATA, in temeiul art. 246 C. pr. civila. Deci este clar, cineva MINTE!!! Ori portaljust.ro, ori CASA DE AVOCATURA BOSTINA SI ASOCIATII!!! Cum insa pana acum nu am vazut NICIODATA ca vreo minciuna sa se strecoare pe portalul instantelor de judecata, ramane cealalta varianta.

    Fara sa inteleg de ce exista doua dosare(care la prima vedere au acelasi obiect), in Dosarul 6673/2/2010 s-a dat solutia de suspendare provizorie a executarii. Concluzia este ca in fapt Casa de avocatura Bostina si Asociatii s-a referit numai la 6673/2/2010, omitand Dosarul 6288/2/2010

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb