Procredit Bank Romania a deschis sucursala Obregia

Comunicat ProCredit Bank
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 2 martie 2007

Obregia. Noua sucursală ProCredit Bank poate fi găsită pe Bdul. Alexandru Obregia, nr. 25, Bl. I4, sector 4 şi va oferi clienţilor o gamă largă de servicii financiar-bancare care se adresează atât persoanelor fizice, cât şi celor juridice. Sucursala Obregia este cea de-a 10 locaţie pe care ProCredit Bank o are în Bucureşti şi face parte din strategia de extindere pentru anul 2007.

Sucursala Obregia a ProCredit Bank oferă clienţilor săi atât servicii bancare, începând de la depozite la termen, planuri de economisire, conturi de economii, 2 tipuri de carduri de debit: VISA Electron şi VISA Business Electron, cât şi o gamă variata de produse de finanţare: credite pentru IMM-uri, Microcredite, credite agricole destinate micilor întreprinzători din mediul rural.

"Deschiderea sucursalei Obregia face parte din strategia de extinderea a reţelei de locaţii a ProCredit Bank pentru anul 2007. Intenţionăm să fim prezenţi în toate oraşele unde există un potenţial de afaceri ridicat şi în plus să ne întărim prezenţa acolo unde ProCredit Bank există deja. Cererea continuă pentru produsele şi serviciile noastre este un stimulent puternic pentru noi şi pentru dorinţa de a servi clienţii." a declarat Michael Kowalski, Director General ProCredit Bank.

În acest moment banca este prezentă în 16 oraşe: Bucureşti (10), Cluj (3), Braşov (2), Constanţa (2), Craiova, Timişoara (2), Iaşi, Arad, Piteşti, Baia Mare, Brăila, Târgu Mureş, Suceava, Dăbuleni, Râmnicu Vâlcea şi Alexandria.

Despre ProCredit Bank

ProCredit Bank este singura bancă de microfinanţare din România a cărei misiune este să devină un furnizor de top de finanţare şi servicii bancare generale pentru micro-întreprinzători şi pentru intreprinzatorii mici si mijlocii din România. Acest obiectiv este realizat prin furnizarea unor servicii excepţionale pentru clienţi, produse personalizate şi o reţea naţională.

In activitatea de creditare, ProCredit Bank Romania se axează pe finanţarea microîntreprinzătorilor, întreprinderilor mici şi mijlocii, fiind convinsă ca acest sector contribuie esenţial la dezvoltarea economiei.

ProCredit Bank sprijină afacerile clienţilor săi în cel mai eficient mod, la standardele internaţionale ale băncii. Fiind o bancă full-service, ProCredit Bank Romania oferă clienţilor săi - persoane fizice şi juridice - mai multe opţiuni de depozite în condiţii avantajoase.

În România, ProCredit Bank a fost înfiinţată în 2002 şi reprezintă rezultatul unui parteneriat intre instituţii financiare de renume internaţional, cum ar fi: BERD, IFC - Membră a Grupului Băncii Mondiale, Commerzbank, DEG, ProCredit Holding (companie germană de investiţii), şi IPC. Această structură unică de acţionari asigură un management stabil şi prudent şi o evoluţie dinamică a ProCredit Bank pe piaţa românească.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb