Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara anunţă suspendarea activităţii

S.B.
Miscellanea / 15 decembrie 2023

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara anunţă suspendarea activităţii

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara anunţă suspendarea activităţii, cu excepţia cauzelor urgente, protestând astfel faţă de prevederile proiectului de ordonanţă privind unele măsuri fiscal bugetare în domeniul cheltuielilor publice, subfinanţarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, precum şi neplata integrală a drepturilor salariale ale personalului, informează news.ro.

"La data de 15.12.2023 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara s-au întrunit în Adunarea Generală având pe ordinea de zi discutarea adoptării unor forme de protest faţă de prevederile proiectului de ordonanţă privind unele măsuri fiscal bugetare în domeniul cheltuielilor publice, în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Finanţelor în data de 13.12.2023, subfinanţarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, precum şi neplata integrală a drepturilor salariale ale personalului", transmit procurorii.

În urma dezbaterilor, Adunarea Generală a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara a decis, cu unanimitatea voturilor celor prezenţi, adoptarea următoarelor forme de protest: suspendarea activităţii de urmărire penală, exceptând cauzele urgente, precum şi suspendarea audienţelor, pe termen nelimitat.

Şi procurorii din Iaşi au anunţat vineri măsuri similare.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Pentru ca adevarul e ca procurorii au un program extrem ,haotic si foarte obositor . Si dupa ce muncesc in conditiile acestea si infrunta mafioti interni si internationali ,vine CCR cu niste dezlegari atent ...coafate ,si cu verbiajul respectiv anuleaza toata munca periculoasa si frustranta a procurorilor . Se folosesc toate chichitele avocatesti si din lege pentru amanari repetate ,intervine prescriptia si gata . Gata ,pt ca sa stiti ca nici macar noua lege care implica recuperarea prejudiciului nu aduce nimic din valorile considerate de instante ca prejudiciu . Eu le urez sarbatori fericite !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb