Programul investiţional din industria de apărare, discutat de premierul Tudose cu liderii sindicali

Andrei Stan
Companii #Apărare / 2 decembrie 2017

Programul investiţional din industria de apărare, discutat de premierul Tudose cu liderii sindicali

Programul investiţional din sectorul industriei de apărare a fost una din temele de discuţie la întâlnirea care a avut loc la sfârşitul săptămânii la Bran între premierul Mihai Tudose şi liderii a patru confederaţii sindicale din domeniu.

Liderul de sindicat de la Nitramonia-Rompiro Făgăraş, Lucian Cupu, a declarat, pentru Agerpres, că a fost ''cea mai bună şi rodnică întâlnire cu un prim-ministru din anul 2000 până acum"'.

Liderul sindical a spus: ''Este primul premier care a acceptat o astfel de discuţie despre problemele din industria de apărare. O întâlnire asemănătoare nu a mai avut loc din anul 2000, de pe vremea lui Adrian Năstase. Domul Mihai Tudose cunoaşte foarte bine problemele din acest domeniu, din perioada cât a fost ministrul Economiei. S-a discutat concret, aplicat, a fost o întâlnire extrem de benefică. Nu ne-am dus la această întâlnire cu scopul de a se rezolva toate problemele în secunda doi, nimeni nu are o baghetă magică, dar încă odată vă precizez că a fost o întâlnire care ne mulţumeşte''.

Lucian Cupu a adăugat că printre problemele discutate au fost cele referitoare la programul investiţional din acest sector, o parte din procentul de 2% din PIB alocat Apărării să se întoarcă şi în industria de profil, iar profitul realizat în acest sector al economiei să rămână în ţara noastră.

În legătură cu redeschiderea Fabricii de Pulberi de la Făgăraş, societate pe care primul-ministru a vizitat-o în luna aprilie 2017, când era ministrul Economiei, Lucian Cupu a spus că autorizaţia de mediu este finalizată, s-au făcut probele tehnologice şi cel mai probabil societatea se va deschide în primul trimestru al anului viitor.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Hello there,

    My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at bursa.ro promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?  

    We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well 

    If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know. 

    Thanks, 

    Aly

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb