Promisiunile ministrului Muncii Raluca Turcan pentru minerii din Valea Jiului care protestează

A.B.
Politică / 22 februarie 2021

Promisiunile ministrului Muncii Raluca Turcan pentru minerii din Valea Jiului care protestează

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunţat la finalul întâlnirii cu reprezentanţii minerilor o înţelegere privind mai multe măsuri care să ducă la rezolvarea problemelor şi la oprirea protestelor.

Guvernul a adoptat deja o ordonanţă de urgenţă prin care din fondul de garantare a salariilor să fie făcute plăţile către Complexul Energetic Hunedoara care se află în insolvenţă, iar luni va fi adoptată hotărârea de guverne cu normele de aplicare a plăţilor.

Minerii urmează să primească banii restanţi în trei tranşe. Plăţile vor cuprinde plata salariilor pe trei luni, a salariilor compensatorii pentru cei care intră la pensie, cât şi banii pentru asigurarea transportului spre şi de la locul de munca, tichetele de masă, cât şi subvenţia pentru căldură.

Minerii din Valea Jiului, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile restante, din 15 februarie, continuă şi luni protestul. Peste 70 de ortaci au rămas în subteranul Minei Lupeni, iar 10 dintre ei au anunţat că intră în greva foamei până când banii le vor intra în conturi, potrivit liderului de sindicat Alin Sân, citat de presa locală din Valea Jiului.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Dati banii la oameni, escrocilor... Raluca, nu vrei sa faci un drum pana in mina sa vezi cum e acolo.. tzoapa drackului.. cu cine te-a inventat in politica.

    ȚIGANCĂBORITA, URITENIAPAMINTULUI, MUMA PĂDURII, STAFIE BLESTEMATA, TIRFO HITLERISTA, MAHALAGIOAICA, tu ai habar cum se lucrează în mina și în ce condiții inumane. Tu știi dacă ai întrat în mina nu știi după 8 ore dacă mai ieși la suprafață, ori FEREASCĂ DUMNEZEU cu picioarele înainte. Dute tu CURVAPENALA SATANISTA cu GUVERNUL VOSTRU TRĂDĂTOR, CRIMINAL, SATANIST, HITLERIST, ANTIROMANESC sa lucrați sub pământ. Acești oameni își cer drepturile pe buna dreptate după o MUNCA GREA și CINSTITA nu fac ORGII CA VOI CRIMINALILOR ÎN PARLAMENT. Unde este CRIMINALUL ÎN SERIE(COLECTIV, PIATRA NEAMȚ, MATEI BALS) DE LA COTROCENI. De ce nu se duce sa discute cu ei sa vadă în ce CONDIȚII GRELE, INUMANE MUNCESC ȘI CUM ÎȘI ÎNTREȚIN FAMILIILE. Nu are timp este la SCHI LA PĂLTINIȘ. Ce sa faci cu CRIMINALUL DE LA COTROCENI, FETELEUL, W. C. UL PUBLIC AL GAY LOR DE LA BRUXELLES. El nu are COPII nu știe cum este și nu l interesează pe acest CRUD TIRAN, TRĂDĂTOR DE TARA, CINIC MONSTRU.Poate puteți face ORGII mai departe în PARLAMENT și COPII acestor HĂRNICII MINERII nu au ce manca acasă. DORMI ȚII BINE CRIMINALILOR.

    1. ,,domnilor" , sigur sunteți intelectuali , aveți un limbaj elevat....

      Mai sunt locuri la psihiatrie !?... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb