Prompt IMM de la Credit Europe Bank ofera acum

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 21 noiembrie 2007

"Prin modificarile aduse produsului Prompt IMM dorim sa continuam sprijinirea IMM-urilor în dezvoltarea si consolidarea activitatii lor. Astfel, produsul nostru a devenit un produs mai atractiv si mai simplu de utilizat, suma maxima a creditului fiind acum 100.000 RON", a declarat Dl. Cemal Yildirim, Vice Presedinte Adjunct - Divizia IMM, Credit Europe Bank (Romania) S.A.

Prompt IMM este un credit dedicat nevoilor curente ale IMM-urilor, fara garantii materiale pentru clientii cu performante financiare bune si o dobânda începând cu 0%. În varianta actuala, produsul ofera posibilitati de finantare semnificativ mai mari, de pâna la 100.000 RON (dar nu mai mult de 10% din cifra de afaceri anuala a companiei), pentru o perioada de pâna la 12 luni, cu posibilitate de prelungiri succesive. Limita de credit poate fi utilizata fara a fi necesara prezentarea de catre client a documentelor justificative.

Prompt IMM se poate acorda acum si companiilor mai tinere, care au experienta în domeniu de minim 1 an, sunt stabile din punct de vedere financiar si nu sunt înregistrate cu credite restante sau cu incidente în Centrala Incidentelor de Plati.

Produsul Prompt IMM este disponibil în toate sucursalele Credit Europe Bank (ROMÂNIA) S.A. Informatii referitoare la conditiile de eligibilitate si documentele necesare obtinerii unui astfel de credit pot fi obtinute de la sediul sucursalelor.

Consecventa în ceea ce priveste misiunea sa de a deveni sursa principala de finantare, informare si consultanta a IMM-urilor, Credit Europe Bank (România) S.A. a oferit în ultimii doi ani asistenta IMM-urilor în dezvoltarea activitatii lor, acordându-le credite pentru capital de lucru - Prompt IMM, Suport IMM, credite de investitii - Ipotecar IMM, Total IMM, Invest IMM si Transport IMM, dar si pachete specializate - Medical IMM.

Credit Europe Bank (România) S.A., membra a grupului FIBA, ofera produse si servicii bancare unui numar de peste 400.000 clienti persoane fizice si societati comerciale printr-o retea de peste 100 de sucursale, agentii si puncte de lucru - retea în continua expansiune, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri si Internet Banking.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb