Proprietarii fabricii de la Mogoşoaia au fost amendaţi de trei ori de Garda de Mediu

A.G.
Companii / 1 noiembrie 2009

Garda de Mediu a amendat de trei ori în ultimele 18 luni proprietarii chinezi ai fabricii de încăţăminte de la Mogoşoaia, unde a izbucnit un incendiu puternic duminică dimineaţa, a declarat pentru Agerpres comisarul şef al Gărzii Naţionale de Mediu /GNM/, Silvian Ionescu.

El a precizat că Garda de Mediu a făcut o evaluare a situaţiei de la Mogoşoaia şi că acest incendiu nu se compară ca amploare cu incendiul de la centrul de anvelope din Pipera, care a avut loc în urmă cu câteva luni.

La recomandarea GNM, la Mogoşoaia a fost adus un laborator pentru măsurători de mediu, iar calitatea mediului este verificată atât la Mogoşoaia cât şi la intrarea în Capitală.

Opt autospeciale ale pompierilor au intervenit, duminică dimineaţa, după ce pompierii au cerut întăriri, pentru a stinge un incendiu puternic care a izbucnit la o fabrică de încălţăminte din Mogoşoaia, a declarat pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, locotenentul Oana Mârzan.

Conform acesteia, nu există victime nici în rândul angajaţilor fabricii şi nici al pompieri, incendiul este izolat, nu există pericol să se extindă la casele din apropriere şi nici ca fumul să afecteze Bucureştiul.

Mârzan a precizat că pompierii din Ilfov au fost alertaţi cu privire la incendiul din Mogoşoaia în jurul orelor 6.20 şi în aproximativ 20 de minute au sosit la faţa locului cu cinci autospeciale, însă, ulterior, în jurul orelor 8.00 au cerut întăriri.

Din primele informaţii, în fabrică se producea încălţăminte din cauciuc, iar în instalaţiile tehnologice era ulei, ceea ce a făcut ca fumul să fie foarte puternic, a arătat purtătorul de cuvânt al ISU Ilfov.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb