Proteste în Europa, faţă de obligativitatea vaccinării şi permisul de sănătate

V.R.
Ziarul BURSA #Miscellanea #Sănătate / 27 iulie 2021

Proteste în Europa, faţă de obligativitatea vaccinării şi permisul de sănătate

În mai multe ţări din Europa au avut loc proteste la finele săptămânii trecute, faţă de impunerea obligativităţii vaccinării personalului din anumite sectoare de activitate şi a certificatelor Covid-19 ("Green Pass", permis de sănătate).

Peste 160.000 de persoane au protestat sâmbătă, în mai multe oraşe din Franţa, pronunţându-se împotriva obligativităţii vaccinării şi a certificatelor necesare pentru participarea la evenimente culturale, pentru intrarea în restaurante, baruri, muzee, cinematografe. Acesta a fost al doilea week-end consecutiv în care manifestanţii au ieşit în stradă împotriva deciziilor luate de guvernul de la Paris. De menţionat că demonstraţiile au venit în contextul în care, potrivit unui sondaj recent, 76%, dintre farncezi sunt de acord cu decizia preşedintelui Emmanuel Macron de a face vaccinarea obligatorie pentru angajaţii din domeniul sanitar şi pentru alte sectoare de importanţă, cu sancţiuni pentru cei care refuză. Jandarmii francezi au folosit gaze lacrimogene, sâmbătă, după ce protestatarii s-au confruntat cu forţele de ordine, în centrul Parisului.

Proteste au mai avut loc în Marsilia, Lille, Strasbourg, Montpellier, Nantes, Touolouse. Manifestanţii, care au solicitat demisia preşedintelui Macron, au scandat: "Libertate!" şi "Nu vrem permis sanitar!".

Şi la Londra, în Marea Britanie, au ieşit oamenii în stradă, manifestând împotriva permisului de sănătate şi cerând "Libertate", la fel în Italia şi Slovacia. Mii de italieni au manifestat sâmbătă în întreaga ţară împotriva introducerii de noi măsuri care afectează persoanele nevaccinate. În marile oraşe din Italia, manifestanţii au strigat "Nu, dictaturii" şi "Nu, paşaportului sanitar!". La Genova, manifestanţii au purtat stele galbene pe care scria "nevaccinat".

În Slovacia, sute de protestatari au luat cu asalt clădirea Parlamentului, scandând: "Trădare!" şi "Opriţi corona-fascismul!". Forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene împotriva demonstranţilor.

În Grecia, mii de persoane s-au adunat în Capitală, protestând faţă de noile legi care impun vaccinarea în anumite cazuri. Poliţia a intervenit după ce protestul a devenit violent, raportând 25 de arestări în week-end. Protestatarii au aruncat cu pietre şi dispozitive incendiare asupra oficialilor, ceea ce a determinat forţele de ordine să folosească tunuri cu apă şi gaze lacrimogene.

Demonstraţii au avut loc şi în ţara noastră, la Bucureşti, faţă de eventualele restricţii care sunt aşteptate să fie impuse persoanelor nevaccinate împotriva Covid. Manifestanţii au scandat lozinci precum: "Luptăm, luptăm, luptăm şi câştigăm!", "Libertate!", "Nu ne vaccinăm!", "Ieşiţi din case!", "Jos Guvernul!", "Jos trădătorii!", "Libertate, te iubim! Ori învingem, ori murim!".

Şi pe alt continent, în Asia, zeci de protestatari antivaccinare s-au adunat, vineri, în faţa reşedinţei premierului israelian, Naftali Bennett, după ce acesta i-a criticat dur pe cei care nu doresc să se vaccineze, afirmând că deciziile lor afectează toată ţara.

Opinia Cititorului ( 47 )

  1. ...

    ...

    1. UE si Comisia Europeana - ambele sunt in buzunarul mic de la piept al lui Klaus Schwab (WEF - Davos, Elvetia).

      Am vazut filme din surse private (nu le vei gasi pe net), inregistrari ale vizitelor in care Macron si Merkel se uitau la Schwab ca la Sfantul Duh, ii sorbeau cuvintele "revolutionare" si neomarxiste de parca ar fi fost direct Iisus.  

      Nu as putea sa postez aici sursele filmelor dintr-un motiv mic si simplu - iti dau doar 2 cuvinte: dark net.

      deci nici mama google-ului sau bing-ului nu le va gasi.  

      cand eu am zis ca vin cu informatie fresh din underground sau din surse ostracizate (ex: martin armstrong) nu am mintit !

      sunt miner de informatie in timp ce restul oamenilor se furajeaza din "surse oficiale autorizate" 

    Se vor organiza pe varfuri de munte, unde se vor trata cu succes cancerul, bolile de inima, batranetea, unde vor aparea masinarii zburatoare care vor trece dincolo de granitele TRADATORILOR RASEI UMANE! Vor trai decent, in case indestructibile! Ce le-au refuzat politicienii in decurs de intregi decenii de jaf si genocid vor avea ei acolo! Jos companiile care cer testare, jos Lufthansa, KLM! Mass-media tradatoare nu va avea loc aici!

    1. Sa fie desfiintate companiile aeriene care cer testare! Macren, Barna, Mihaila, S. Campy, en prison!

      bai fratele meu, decat sa vii cu literatura sf mai bine pune umarul si fii factual, obiectiv si aplicat situatiei reale de acum .... adu niste informatie sa ii ajuti pe amaratii astia care se vaccineaza si vor muri.

      lasa literatura sf pentru cand va fi fost rezolvat totul si cei ce ataca libertatile si drepturile omului vor fi fost zdrobiti si invinsi.  

      Ca Nevaccinatii sa își creeze propriul stat! Și sa elimine restricțiile din medicina! Trebuie inregistrat teritoriul România nevaccinată! Cât despre SF, ce azi pare SF, mâine devine realitate! Nu exista alta soluție! Nevaccinații sa își organizeze un teritoriu! Dacă nu vin peste toți cu vaccinul! Vin Sectanții Covidieni!

      Procese contra celor care impun vaccinarea!

      Doamne… cati visatori:))) de unde atatia neuroni?!?

      nevaccinatii propriul stat?

      asta inseamna segregare ridicata la rang de sursa de drept si organizare statala :)

      nu crezi.... ca e prea mult ?  

      justitia e in buzunarul statului

      ;) 

    Guerrilla cuprinde lumea! Se pare ca asta e viitorul!

    1. dap!

      asa cum am mai zis, rpet si o sa tot o spun: 2022-2023 sunt ani de mare revolutie la nivel global!  

      Guvernele care ii mananca din palma lui Klaus Schwab (WEF), lui Bill Gates , grupului de infractori Rockefeller, lui Soros si altor exemplare inferioare ale rasei umane ... vor fi maturate.  

      Totul a fost o cursa de soareci.  

      Intai acesti titani ai fortei financiare au atras guvernele in cursa lor, le-au dat "teme" de facut (pLandemia, Green Deal, The Great Reset, Build back better) si apoi toti idiotii guvernamentali (ex: guvernele Australiei, Noii Zeelande , Merkel, Macron, conducatorii din SUA, etc) care au pus botul la vrajeala utopica proferata de satanistii-sefi VOR FI PULVERIZATI de reactiile sociale anticipate de Klaus Schwab & trupa de satanisti amintita mai sus.  

      Acesta e macro-planul.  

      Nu merkel e de vina, nu macron, nu conducatorii "vechi" (cum le zic ei) din toata lumea .... ei (conducatorii "vechi") sunt UTILIZATI de niste forte incredibil de rele (Schwab & Co) care vad oamenii simpli cu un statut mai jos decat obiectele consumabile.  

      Planul e ca toate guvernele sa fie maturate de furia populara si apoi sa vina satanistii (Klaus Schwab &CO) ca niste salvatori pe cai albi "sa salveze lumea din furia haotica care a cuprins-o". Totul cu un pret (mare) : al libertatilor si drepturilor omului asa cum sunt cunoscute ele azi.  

      Acesta e planul.  

      Sunt trist ca si noi avem tradatorii nostri (Arafat, Cercel, Rafila , cei de la USR-PLUS care si ei au pus botul la vrajeala dulce a asatanistilor sefi , etc... toti cei care au fost cooptati in acest mare plan global).  

      ca un punct de atentionare : China si RUsia in orizontul anilor 2024-2025 vor folosi degringolada mondiala (conflictele civile, de strada) pentru a actiona militar clasic, atacand tari cu armatele lor, pe fondul slabirii statelor cuprinse de freamatul reactiilor sociale impotriva masurilor dictatorial -sanitare (luate de guvernantii nationali pacaliti de satanistii sefi ai lui Schwab).  

      Aviz Romaniei ! E pe lista scurta a Rusiei !  

      ce inseamna asta pentru Romania:  

      cu cat pune mai rau presiune pe oameni cu tactici dictatoriale in numele unei asa zise pandemii (de fapt micro-epidemie) ... cu atat reactia oamenilor va fi mai salbatica ... cu atat Romania si Statul Roman slabesc mai tare....si cu atat sansele unui atacator militar extern cresc mai mult (am descris arcul de timp 2021-2025).  

      Toti, absolut toti oamenii care au capacitate de intelegere si viziune integratoare sa mediteze la cele scrise de mine!  

      Forta cu care Statul Roman apasa asupra cetatenilor sai cu masuri uzurpatoare ale drepturilor si libertatilor lor = Forta cu care Romania va fi lovita militar din exterior! E ca in balantele contabile unde finalmente Debit = Credit!

      "ce inseamna asta pentru Romania:

      cu cat pune mai rau presiune pe oameni cu tactici dictatoriale in numele unei asa zise pandemii (de fapt micro-epidemie) ... cu atat reactia oamenilor va fi mai salbatica ... cu atat Romania si Statul Roman slabesc mai tare....si cu atat sansele unui atacator militar extern cresc mai mult (am descris arcul de timp 2021-2025).  

      Toti, absolut toti oamenii care au capacitate de intelegere si viziune integratoare sa mediteze la cele scrise de mine! " 

      Daca ne avem ca fratii si nu actionam ca niste lupi unii cu altii si suntem uniti, o sa ne fie bine si putem vorbi de continuitatea istorica a Romaniei.  

      Daca nu, nu! 

      Povestea e simpla.

      Daca noi ne certam intre noi, vin altii si o sa ne termine!  

      teoria ta are o fractura de logica . sint de acord ca se urmareste scoaterea oamenilor in strada si revolte dar mai departe sa ajunga la putere chiar cei care au creat dezastrul cu sprijinul celor umiliti nu mai merge .

      reciteste cu atentia mesajul meu mare de mai sus.

      nu e nici o fractura logica.  

      adevaratii oameni rai au convins actualii conducatori sa acheseze la un plan menit sa pulverizeze actualele forme de conducere.  

      dupa ce oamenii vor gusta din paharul haosului, al saraciei, al abrutizarii orice si oricine va veni promitandu-se organizare si pace va fi acceptat.  

      si vor veni exact satanistii care au declansat totul (SChwab &Co) ca "salvatori"  

      Oamenii simpli nu ii cunosc si se vor uita la ei ca mari salvatori ai omenirii . Cu pretul drepturilor si libertatilor oamenilor.  

      Omul simplu e sapat de foame, sete, frig, etc... baga-l adanc in haos (generator de foame, sete, frig, insecuritate) si dupa aia iti va manca din palma.  

      nu e absolut nici o fractura logica in ce am zis.  

      E vorba de reaua-vointa a unor oameni care au prea multi bani versus implicatiile ignorantei si abrutizarii in cazul oamenilor simpli (victime sigure in acest caz)...  

      Vrei un exemplu recent de urmari ale ignorantei oamenilor simpli ?  

      Cazul Iliescu , lovitura de stat din 1989 si alegerile din Mai 1990.  

      Mai tii minte ce scor au scos FSN si Iliescu? Veneau ca MARI ELIBERATORI SI SALVATORI impotriva lui Ratiu si Copos care ar fi invadat Romania sa o vanda strainilor.... mai tii minte? Si ...cine a fost implicat in linsarea ilegitima juridic a Ceausestilor?  

      Da, Iliescu.  

      Aceeasi tactica veche de cand lumea: tactica pompierului incendiator.  

      Da foc lumii si apoi vino si salveaz-o! E clasica metoda asta in manualele de manipulare.  

      NU SUBESTIMA FORTA IGNORANTEI UNUI MARE GRUP DE OAMENI!

      Degeaba un om sclipeste cu viziunea si inteligenta sa daca restul sunt noroi turbat de ignoranta!  

      "...impotriva lui Ratiu si Copos care ar fi invadat Romania sa o vanda strainilor..." adica PNT-CD si PNL...cine a dat aviz de exploatare Rosia Montana cu cianuri? Radu Vasile, PNTCD...cine a "vandut" indatorat Romania cu 20 + 50 miliarde euro? 20 miliarde euro basescu,PDL=PNL, 50 miliarde euro citu=PNL...Deci unde a gresit Iliescu cand a spus ca PNTCD si PNL vor sa vanda tara strainilor:-)?

      sa povestim despre rolul lui Nastase in instrainarea unor companii majore romanesti ?

      sau a altor post-FSN-isti ?  

      vezi ca toti au facut praf Romania ... nu doar cei de dreapta 

      Sa nu mai fii taliban

      Sa fii lucid!  

      argumentele tale sint prezentate in asa fel incat sa-ti iasa stamba la cot , sau altfel , ai pornit de la rezultat si ai construit ipoteza . ex cu iliescu si ratiu si copos nu se prea potriveste , lucrurile au evoluat , oamenii au alte surse de informatii prin urmare situatii aparent similare dar in epoci diferite nu se pot alatura . eu nu sint un om complex , dar asa simplu cum sint , nu voi ciuguli nimic din palma unuia care m-a bagat in haos , dupa cum spui , si ca mine cred ca sint majoritatea . nu cred ca ar trebui sa faci greseala cum fac unii ,chiar la " case mai mari" ( vorba vine , ma refeream la asa zisii conducatori ) care cred ca, daca dintr-o mie de oameni , ies in strada doi , 998 care stau in casa , sint de parere contrara

      ,. 

      amandoi aveti dreptate ! este exact ce spun de ceva vreme aici , psd-pdl-usr aceiasi mizerie ! de fapt acelasi partid de vanzatori de tara si pradatori , gargara ii deosebeste , faptele sint aceleasi ! vezi vreo deosebire intre ciolac , barna si orban , eu nu , doar nuante . au acelasi scop , punerea pe tava a Romaniei cu romani cu tot , smecherilor care ne santajeaza cu asa zisele fonduri europene .

      Este abureala cu toate partidele aceesi mizerie. De vreo 20 de luni la putere sunt golanii pnl/usr plus iudemereu. Zici ca nu e vreo deosebire intre ciolacu si barna, orban. Este o mare diferenta. Orban a distrus Romania in 2020, barna din ianuarie in timp ce ciolacu mimeaza opozitia. Una este sa distrugi si alta sa mimezi. Oricum, mai mult decat sa tipe pe la tv, nu are de facut. De exemplu, golanii pnl/usr nu au marit alocatiile. Sunt vinovati doar ei, nu si opozitia. Invers, cand psd a luat masuri cretine, ei au fost vinovati, nu au intrat la vinovati cei de la pnl si usr.

      deci dupa tine , altceva decat sa se miorlaiasca ( nici macar nu tipa milogul ) la tv nu are ce sa faca ? dar de ex sa faca plingeri penale , la parchet , la dna , oriunde , de ce nu face la toate pe care le spune ca fac cei din pdl ? ca sint intelesi , sa nu se deranjeze , o tura fura ei o tura ceilalti . eu unul nu mai pun botul la vrajelile lor !

      Problema azi este ca unii fura si distrug. Astia de numesc pnl si mai ales usr. Daca o aburim ca altii sunt si ei vinovati, banditii fura si distrug cat pot ei. E de rasul curcilor sistemul folosit ieri de tovarasa raluca sa urle cu peeeeseeedeee dupa ce s-a facut de cacao cu 'la multi ani' pentru ala de a murit in 1803. Sistemul asta tine la gutzani.

    Protestele sunt exemplu ca exista prosti și in Europa occidentala ... însa dacă analizam ratele de vaccinare vom vedea ca din păcate sunt mult mai putini ca la noi, deși vizibili, gălăgioși, puși pe proteste (fata de majoritatea care muncește), etc. Oameni care nu au cunoscut sau citit ce înseamnă fascismul, totalitarismul sau lipsa de libertate, zbiară în strada, distrug tot și îl înjura pe Macron ... bineînțeles fără sa poarte măști sau sa fie vaccinați, si bineînțeles fără sa respecte dorința de libertate și de a trai a celorlalți locuitori, care au ales sa se vaccineze si care reprezinta majoritatea.

    1. Amice, esti un prost de bubui.

      Vaccinatule, poarta masca in continuare, dobitocule, pentru ca poti infecta si omori pe altii. Analfabetule. 

      te afli in plina eroare pro-dictatoriala

      anii 2022 si 2023 iti vor schimba ideile 

    Iata de ce protestele sunt justificate. Vaccinatii beneficiaza de un statut privilegiat desi nu il merita.

    Potrivit studiului Ministerului Sanatatii din Israel, eficienta vaccinului Pfizer in doua doze este de doar 39% in a preveni infectarea cu varianta Delta, mult sub pragul de 50% stabilit de OMS. 

     

    Citat: 

    "Vaccinul anti-Covid-19 Pfizer are o eficiență de doar 39% în prevenirea infecțiilor în Israel, unde varianta Delta este tulpina dominantă. 

     

    Directorul medical al Casei Albe Dr. Anthony Fauci a spus că persoanele complet vaccinate ar putea dori să ia în considerare purtarea măştilor în interior ca o măsură de precauţie împotriva variantei cu răspândire rapidă în SUA." 

     

    In cateva luni, eficienta va scadea si mai mult, practic toti vaccinatii se vor infecta si vor raspandi boala, provocand aparitia altor variante / mutatii ale virusului. Nu este fake news, este stire oficiala, publicata de agentiile de presa din Romania si de pe planeta. In aceste conditii, a da un statut privilegiat asa cum fac prostii, dementii, ticalosii precum Mihaila, Barna, Citu si Iohannis, pentru o categorie de vaccinati care se infecteaza si raspandesc boala este o crima impotriva umanitatii. 

     

    Ticaloasa si proasta de Mihaila, ministrul sanatatii, nu vrea sa mai testeze personalul medical vaccinat. Prin urmare, ROMANI, sa va fie frica sa mai mergeti in spital. Sa va fie frica sa va mai consulte un medic fara costum de protectie. Pentru ca acesta este probabil vaccinat si se crede imun desi in realitate poate fi usor infectat si contagios. Sa va fie frica sa mai mergeti in spital. Avocatul poporului trebuie sa intervina si sa ceara ca toti medicii sa fie testati, fie ca sunt vaccinati sau nu. 

     

    Si tot din categoria stirilor oficiale, Guvernul UK a publicat statistica din feb pana in iunie 2021 iar decesele provocate de varianta Delta au afectat 117 persoane din care doar 44 nu erau vaccinate. Majoritatea era vaccinata.

    Public Health England: " Of the 117 people who died, 109 were over 50. Some 44 of the 117 were unvaccinated" 

    1. How many people have died fr om the vaccine in the U.S.?

      Emily Smith, ScD MPH 

      Published: June 14, 2021 

      Emily Smith, ScD MPH 

      up dated July 23, 2021 

      Over 339 million vaccine doses were given to 187.2 million people in the US as of July 19, 2021. The vaccines have been proven to be safe and effective. Vaccination is happening under the most intensive safety monitoring in U.S. history. 

      How do we know if someone dies after getting a vaccine? 

      The US Food and Drug Administration (FDA) requires vaccination providers to report any death after COVID-19 vaccination to the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). When these reports are received, doctors fr om CDC and FDA review death certificates, autopsies, and medical records to understand what happened with each person. 

      How many people have died after getting a vaccine? 

      Between December 2020 and July 19th, 2021, VAERS received 6,207 reports of death (0.0018% of doses) among people who got a vaccine, but this does not mean the vaccine caused these deaths. Doctors and safety monitors carefully review the details of each case to see if it might be linked to the vaccine. There are three deaths that appear to be linked to blood clots that occurred after people got the J&J vaccine. Since we now know how to correctly treat people who develop these blood clots, future deaths related to this very rare side effect can be prevented. 

      After careful review of the additional data, doctors have decided that there is no evidence at all that the vaccines contributed to the other patient deaths. Nonetheless, the CDC and FDA will continue to investigate every single report of death (and other adverse events) reported to VAERS. 

      By way of comparison, getting COVID-19 while unvaccinated poses a grave risk; as of July 23, 2021, more than 610,000 deaths have been attributed to the virus in the US alone. Not everyone who dies while having COVID is counted towards this total. Suppose someone who tested positive for COVID-19 was killed in a car accident. The car accident would be the cause of death. This person would be counted as having “died with” COVID, not as having “died of” COVID. 

       

      Originally posted: April 8, 2021, 8:22 pm 

      Last up dated: July 23, 2021, 10:45 am

      Science review: JAB 

      Din cei 6, 207 morti dupa vaccin in USA, doar trei au murit de la tromboza! ???!!! Restul erau la capatul vietii (probabil au vrut sa moara)!

      Le apartine!

      Conform unui studiu facut de niste cretini, toata lumea moare de covid iar dupa intepare, nimeni nu moare de la serul minune. Acest ser numit la misto vaccin, imunizeaza si din acest motiv cei intepati trebuie sa fie feriti, sa nu faca covid si sa-si dea seama ca au fost prosti.

      cei care cred ca asa zisul vaccin le salveaza viata , sint ca si cei care cred , ca daca sint pe trecerea de pietoni nu li se poate intampla nimic , ca asa spune legea .

    mizerabila tv A3, supranumita haznaua 3 , nu era multumita cu numeroasele amenintari venite de la doctori mituiti , oms , etc , au mai venit si ei cu ceva , "un virus misterios f . f. periculos care bantuie prin centrul tarii " . incercati sa evitati aceasta mlastina ce-si zice tv . pacat de Razvan Dumitrescu si M Badea ca suporta ambianta .

    New 'medical freedom' law outlaws requiring COVID-19 vaccine to access public spaces

    New Hampshire residents cannot be required to get a COVID-19 vaccine in order to "access any public facility, any public benefit, or any public service" according to a new bill signed into law by Republican Gov. Chris Sununu. 

    The so-called "medical freedom" bill does not override state vaccine law, which "requires that all children enrolled in any school, pre-school, or child care have certain immunizations to protect them and those around them fr om vaccine preventable diseases," according to the New Hampshire Department of Health and Human Services. 

    The COVID-19 vaccine is not currently listed as a requirement for attending school, nor is it approved for children younger than 12. 

    1. BRAVOOOOO

    Sa mentionam inca o data efectele adverse asa cum le contabilizeaza CDC-ul american. Cautati pe net CDC:

    "sel ected Adverse Events Reported after COVID-19 Vaccination 

    up dated July 21, 2021" 

     

    Vaccinuri administrate: 339 milioane din care 13 doza unica (Janssen), deci 176 milioane persoane vaccinate. 

    - Anaphylaxis: 2-5 persoane la milion vaccinate 

    - Tromboza: 3 cazuri la milion persoane vaccinate 

    - Guillain-Barré Syndrome (GBS) paralizie: 9 cazuri la milion persoane vaccinate 

    - Miocardita: 7 cazuri la milion persoane vaccinate 

    - Decese: 35 cazuri la milion persoane vaccinate (nota: nu in toate cazurile au fost stabilite legaturi cauzale provocate de vaccin dar scepticismul trebuie sa fie dominant, nu credulitatea ca vaccinul nu are efecte adverse) 

    Deci aproape 60 de adevarate nenorociri la milionul de persoane vaccinate. 

    1. Este cel mai oribil vaccin produs de industrie in istoria recenta.

      Incredibila statistica absolut oficiala (si probabil subraportata).

      Inseamna un caz extrem de grav la 10 000 de persoane vaccinate. Asa ceva este inacceptabil in istoria vaccinurilor aprobate oficial. 

    Klaus Schwab, COVID-19: The Great Reset, și vorbește despre oportunitatea oferită de pandemie pentru instaurarea unei Noi Ordini Mondiale.

    „La data la care scriu (iunie 2020), pandemia continuă să se agraveze în toată lumea. Mulți dintre noi se întreabă când lucrurile vor reveni la normal. Răspunsul e scurt: niciodată. Nimeni nu se va mai întoarce la sentimentul «pervertit» al normalității care domnea înainte de criză, deoarece pandemia de coronavirus machează un punct de cotitură fundamental în traietoria noastră globală.” 

    Klaus Schwab compară schimbările provocate de virusul SARS-CoV-2 cu cele aduse de Iisus Hristos. Astfel, COVID-19 va marca începutul unei noi ere a umanității. 

    „Vor urma schimbări radicale cu asemenea consecințe încât unii experți vorbesc despre o eră «înainte de Coronavirus» (IC) și o eră «după Coronavirus» (DC). Vom continua să fim surprinși deopotrivă de rapiditatea și de natura neașteptată a acestor schimbări - pe măsură ce se vor combina unele cu altele, ele vor genera consecințe de gradul doi, trei, patru etc., provocând efecte în cascadă și nemaivăzute.” 

    la 40 de grade virusul moare instantaneu si oamenii poarta masca , pina aici s-a ajuns cu prosteala !

    Trebuie supus unei judecati internationale pentru cele 9 milioane de euro delapidate din banii europeni si pentru dorinta de a pune lacatul pe usile celor care nu respecta asa-numitul arest medical! Pentru zilele pierdute in arest medical toti cei implicati din partea autoritatilor trebuie chemati la ancheta penala! Ca a fost lege, ca nu a fost lege! Si nazistii au avut legi!

    1. La judecata! Pentru propaganda VAX!

      Dar banii = comisioanele de vaccin anti-Covid ii luasera mintile! Parca devenise un mic Ceausescu!

      Din emisiune, sa ramana doar ceilalti!

      Si posturile de stiri!

      Se compromisesera! Imbogatitii de razboi! Se declarau fiinte umane! Pacat de Ramo, e inocenta!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb