Provident Financial a dat împrumuturi de 42 milioane euro în 2008

N.I.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 5 martie 2009

Provident Financial România a acordat anul trecut credite de peste 42 milioane euro, de 3,5 ori mai mult decât în 2007, pe fondul creşterii de 2,5 ori a numărului de clienţi, potrivit datelor financiare publicate ieri de companie.

În 2007, împrumuturile acordate clienţilor se cifraseră la 12 milioane euro.

Compania de credite de consum, care a introdus împrumutul la domiciliu în România, avea la sfârşitul anului trecut 85.000 de clienţi, în creştere de la 33.000 de clienţi în decembrie 2007.

Veniturile înregistrate de companie în 2008 au sporit de 3,9 ori până la 19,5 milioane euro, de la 5 milioane euro în 2007.

Investiţiile realizate de Provident Financial România pentru dezvoltarea infrastructurii şi extinderea operaţiunilor în oraşe noi au depăşit anul trecut 19 milioane euro.

"În 2008, am deschis nouă sucursale noi, astfel încât infrastructura noastră teritorială are acum 16 sucursale şi puncte de lucru în alte 25 de oraşe", a declarat directorul general al Provident Financial România, Russell Johnsen.

El a adăugat că din octombrie compania a înăsprit condiţiile de creditare şi speră să poată face faţă crizei actuale şi să îşi continue dezvoltarea într-un ritm mai alert când situaţia economică o va permite.

Provident Financial România este specializată în acordarea de împrumuturi de valoare mică, pe termen scurt, direct la domiciliul solicitanţilor. Compania este înregistrată în Registrul General al instituţiilor financiare nebancare al Băncii Naţionale a României şi este membră a Asociaţiei Societăţilor Financiare din România.

Provident Financial România este parte a grupului britanic International Personal Finance (IPF), care desfăşoară activităţi în Europa Centrală şi de Est, precum şi în Mexic şi Rusia. Grupul IPF a anunţat pentru 2008 un profit brut de 88,4 milioane euro, în creştere cu 40,3% comparativ cu 2007.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb