PSD şi PNL vor anchetarea lui Udrea

C.D.
Ziarul BURSA #Politică / 24 iulie 2009

Partidul Social Democrat (PSD) va decide, sâmbătă, în privinţa înfiinţării unei comisii parlamentare de anchetă în cazul ministrului Turismului, Elena Udrea, a declarat preşedintele PSD, Mircea Geoană, care a participat la un seminar pe teme economice.

"Vom lua această decizie într-un for statutar al PSD, sâmbătă dimineaţă", a spus Geoană, citat de Agerpres.

Liderul PSD a afirmat că fostul minis­tru al Tineretului şi Sportului Monica Iacob-Ridzi şi "alte doamne ministru" au brevetat o "adevărată reţetă de sifonare a banului public", iar în aceste cazuri "trebuie făcută lumină până la capăt, indiferent de consecinţe şi de numele persoanelor implicate".

Geoană a adăugat că PSD îi va sprijini pe liberali pentru constituirea unei comisii de anchetă în cazul ministrului Turis­mului.

"Îi vom sprijini în aflarea adevărului despre oricare demnitar din Româ­nia care doreşte să breveteze sau să aplice brevetul Ridzi pentru sifonarea banului public", a susţinut preşedintele PSD.

PNL vrea anchetă

La rândul său, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, miercuri, că liberalii vor iniţia demersurile parlamentare pentru constituirea unei comisii de anchetă în cazul ministrului Turismului, Elena Udrea.

Crin Antonescu a declarat: "Am discutat şi am decis la nivelul Biroului Politic Central al partidului, iniţierea demersurilor parlamentare pentru înfiinţarea unei comisii de anchetă referitoare la activitatea doamnei ministru Elena Udrea în urma sesizărilor care în ultima săptămâ­nă au apărut şi a documentelor din presa ultimei săptămâni".

Potrivit liderului PNL, comisia ar avea drept scop verificarea modului în care ministrul Elena Udrea a cheltuit banii publici.

Udrea: PNL este în campanie

La rândul său, Elena Udrea consideră că liderul PNL vrea acest demers deoarece este în campanie electorală.

Ministrul Turismului a declarat: "Crin Antonescu şi PNL sunt în campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale din această toamnă. Neavând un proiect serios pentru funcţia de şef al statului, domnul Crin Antonescu încearcă să se remarce printr-o mascaradă politică".

Udrea a precizat, la o dezbatere privind turismul, că nu ştie ce vor să ancheteze liberalii, afirmând că toate activităţile ministerului au fost poziţionate pe site. Udrea a subliniat că ministerul nu face publicitate, ci promovare turistică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb