Radu Mihaiu intenţionează să iniţieze un parteneriat cu ONG-uri pentru edificarea de case sustenabile

G.U.
Miscellanea / 4 iunie 2021

Radu Mihaiu intenţionează să iniţieze un parteneriat cu ONG-uri pentru edificarea de case sustenabile

Primarul Radu Mihaiu intenţionează să iniţieze un parteneriat cu ONG-uri pentru edificarea de case sustenabile, susţinând că "prea mult timp" Sectorul 2 a rămas "în urmă" şi recuperează decalaje faţă de alte oraşe, transmite Agerpres.

"Mă bucur să fiu unul dintre oamenii care va încerca să iniţieze un parteneriat prin care aceste case, aceste soluţii să aibă o implementare reală, pentru că e foarte bine să avem proiecte ale viitorului, case ale viitorului, să vedem cum arată, dar e mult mai bine să le avem cu adevărat. (...) Vom colabora de aici înainte, este o promisiune, pentru a aduce în Bucureşti şi în Sectorul 2 viitorul. Prea mult timp Sectorul 2 a rămas în urmă şi recuperează decalaje faţă de alte oraşe din vest. E cazul să ne gândim şi la viitor şi să fim în avangarda altor oraşe din Europa şi pentru asta Sectorul 2 va colabora cu EFdeN şi cu alte organizaţii pentru a transforma oraşul într-un oraş al viitorului, în care prosperitatea şi bunăstarea oamenilor să fie pe primul loc", a afirmat Mihaiu, vineri, la evenimentul de lansare a EFdeN Sustainable City, primul proiect-pilot de oraş sustenabil din România.

Primarul a subliniat, totodată, că sustenabilitate înseamnă gestiunea deşeurilor, colectare selectivă, calitatea aerului. "Toate lucrurile astea fac parte din sustenabilitate, din felul în care arată viaţa noastră în oraş. (...) Pentru a creşte prosperitatea oamenilor este nevoie nu doar de afaceri noi, pe care le încurajăm, este nevoie şi de o viziune şi aceasta poate să vină de la administraţie. De multe ori vine, dar, cu siguranţă, ea poate să fie ghidată de proiecte de acest fel, de proiecte precum cele aduse de EFdeN", a adăugat Radu Mihaiu.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Cuvinte frumoase dar fara continut real. Bucurestiul este singura capitala impartita in bisericute numite sectoare fiecare cu politici si solutii divergente. Municipiul troneaza fara prea mari atributii asupra acestei adunaturi

    Iata ce lipsea chelului, o tichie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb