RADU OPREA: "Depopularea României este cel mai mare pericol pe care îl avem în faţă"

G.B
Politică / 22 noiembrie 2021

Radu Oprea

Radu Oprea

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a declarat, astăzi, în contextul în care în viitorul guvern va fi înfiinţat Ministerul Familiei, că depopularea ţării este "cel mai mare pericol pe care îl avem în faţă", potrivit Agerpres.

Întrebat, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD, de ce a fost necesară înfiinţarea Ministerului Familiei şi dacă asta nu înseamnă şi costuri suplimentare pentru stat, Radu Oprea a spus: "Nu neapărat trebuie să reprezinte costuri suplimentare înfiinţarea unui minister, pentru că există posiblitatea ca ministerele existente să se reaşeze sub o altă formă, cu acelaşi număr de personal angajat. (...) Cel mai mare pericol pentru România, dacă ne uităm pe statistici, dacă ne uităm în rapoartele Băncii Naţionale a României, vom vedea că depopularea României este cel mai mare pericol pe care îl avem în faţă. Dacă suntem conştienţi că aceasta reprezintă într-adevăr o mare provocare pentru România, atunci trebuie să venim cu un pachet legislativ de măsuri care să încurajeze, pe de o parte, natalitatea, pe de altă parte rămânerea în ţară şi crearea condiţiilor pentru familia din România. Este un mesaj pe care încercăm să îl transmitem, că am înţeles foarte bine această problemă şi că avem un răspuns la ea".

Radu Oprea a menţionat că ţara noastră are "foarte multe probleme" cărora viitorul guvern le va găsi răspunsuri.

"Din păcate pentru noi, sunt aproape 400.000 de copii care au ajuns în stadiul de deprivare materială în ultimul an. Sunt foarte multe probleme pe care le ştim şi cărora le vom găsi răspuns", a afirmat Oprea.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Trebuie bani dati familiilor cu copii si pentru copiim. Nu povesti.

    1. Bani sa se dea la cazuri sociale. La restul le pot da scutiri de taxe.

    nu trebuie dati bani la cei care fac copii doar pentru alocatii . trebuies sprijinite cu cap doar cei care pot asigura un trai decent si mai ales o educatie , altfel singurul rezultat va fi puscarii mai pline si cersetori mai multi care vor fi intretinuti tot de stat fara rezultat . uitati-va la finlanda si gasi acolo ce va trebuie nu populisme ieftine si slogane goale de continut .

    Bai, purtatorul lu' peste al Ciumei rosii, mult mai grava e depopularea pe care o faceti alaturi de Leprele galbene, prin Genocidul vaccinarii! Pt asa ceva, nu trebuie sa existe mila si indurare din partea romanilor!

    sa vezi socialistule depopularea care va fi dupa vreo 6 luni de guvernare socialisto-liberala...

    1. am vazut capitalistule dezastrul pe care il aduceti mereu cand va aduce securitatea la putere , ca oamenii nu v-au ales niciodata , hotilor !

    Din cauza voastră, a politicienilor , mafioţilor cu guler alb din parlament au murit în ultimele 80 de zile peste 30 000 de români. Voi încă certaţi, cum să distribuiţi banii între partide. Sunt plecaţi din ţară peste 6 nilioane de persoane peste hotare, voi minţiţi că sunt numai 5 milioane. O să vedeţi după anul nou, cum vor pleca şi alţii, încă vreo 2 milioane de persoane. Voi o să faceţi bani cu imigranţii care vin din Asia pentru un trai mai bun. Pentru cine faceţi politică familiară, dacă nu pentru imigranţi străini? Politicieni de râsul lumii!

    1. Se vorbeste despre justificarea infiintarii unui minister unde sa manance si gura lor ceva, cam atat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5156
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2830
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8940
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.6995

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb