"Raiffeisen Banca pentru Locuinţe": 4,5% pe an, dobândă fixă pe toată perioada creditării

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 7 iulie 2010

"Raiffeisen Banca pentru Locuinţe": 4,5% pe an, dobândă fixă pe toată perioada creditării

"Raiffeisen Banca pentru Locuinţe" (RBL) oferă, începând din luna iulie, o dobândă fixă de 4,5% pe an la Creditul Locativ în lei, informează un comunicat transmis marţi de bancă.

Pe lângă produsul clasic de economisire-creditare, cu o dobândă fixă de 6% la creditul în lei, RBL oferă, începând cu această lună, o dobândă fixă de 4,5% pe an la Creditul Locativ în lei. Avantajul aces-tui nou produs constă în faptul că, de acum, clienţii RBL trebuie să economisească doar 40% din suma contractată, primind, la economiile realizate într-un an, prima de stat de 25%, în limita a 250 de euro pe an, şi o dobândă de 1,5% oferită de bancă. Restul de 60% din suma contractată reprezintă un credit în lei cu dobândă fixă de 4,5%, potrivit reprezentanţilor băncii.

Andrei Stamatian, preşedinte RBL, a declarat: "Putem spune că ne aliniem, în sfârşit, la dobânzile aplicate în UE. Am constatat, de-a lungul timpului, faptul că avem mulţi clienţi care încheie contracte de economisire-creditare în primul rând pentru a putea accesa un credit. Prin micşorarea sumei minime de economisire, am venit în ajutorul persoanelor care vor să beneficieze de credite cu dobânzi foarte mici mult mai rapid. În plus, ne bucurăm să anunţăm că dobânda fixă de 4,5%, oferită de RBL la creditele în lei, este una dintre cele mai mici dobânzi de pe piaţa bancară românească".

Clienţii care încheie un contract de economisire-creditare trebuie să economisească o perioadă de timp, urmând ca, ulterior, să aibă posibilitatea accesării unui credit cu dobândă fixă de 4,5% pe an sau 6%, în funcţie de produsul ales.

Banca oferă două variante de produs destinate îmbunătăţirii domeniului locativ. Prima variantă, care oferă avantaj la creditare, asigură o dobândă fixă la soldul economisit în lei de 1,5%, la care se adaugă prima de la stat, de 25% din economiile anuale, în limita a 250 euro, iar soldul minim economisit trebuie să fie de 40% din suma contractată, iar rata dobânzii este fixă, la 4,5%.

În cadrul celei de-a doua variante, care oferă avantaj la economisire, dobânda la soldul economisit este de 3%, prima de la stat rămâne de 25% din economiile anuale, în limita a 250 euro, dar soldul minim economisit trebuie să fie de 50% din suma contractată, rata dobânzii la credit fiind de 6%.

Finanţările acordate de RBL pot fi folosite atât pentru renovare, modernizare, extindere, construcţie sau cumpărare de locuinţe, cât şi pentru refinanţarea altor credite ipotecare/imobiliare, contractate de la alte bănci.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb