Raiffeisen Bank inaugurează un centru de credite ipotecare la Piteşti

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 14 iunie 2007

Raiffeisen Bank inaugurează cel de-al cincilea centru de credite imobiliare şi ipotecare - Raiffeisen Bank "Casa Ta". Centrul de credite imobliare si ipotecare aflat în Piteşti, în strada Maior {ontu, bl. D4, parter este deschis de luni până vineri între orele 9:00 - 18:30, clientii având posibilitatea stabilirii unor întâlniri cu specialiştii băncii şi în afara orelor de program in baza unei programari prealabile. Acest proiect al Raiffeisen Bank a început în martie 2006 la Bucureşti cu inaugurarea primului centru dedicat creditelor imobiliare/ipotecare deschis în România, urmat de noi centre deschise în Constanţa, Timişoara şi din nou, Bucureşti.

"Raiffeisen Bank a lansat acest proiect unic pe piaţa românească pornind de la complexitatea din ce în ce mai mare a produselor de creditare oferite şi nevoia clienţilor de a beneficia de consultanţă de specialitate în domeniu. Practic, toti cei care doresc să-şi cumpere sau să-şi construiască o casă prin credit, vor putea discuta cu specialiştii noştri, toate opţiunile şi implicaţiile unui astfel de demers" a spus Ana Bunghez, director reţea unităţi Casa Ta - Raiffeisen Bank.

"Ne propunem ca produsele noastre de creditare să răspundă cât mai bine necesităţilor clienţilor şi să ţină cont de evoluţiile pieţei. |n acest sens vom continua şi în acest an să completăm şi să adaptăm permanent oferta de credite ipotecare şi, în plus, vom oferi clienţilor noştri consultanţă în domeniu", a spus Răzvan Munteanu, vicepreşedintele Diviziei Retail a Raiffeisen Bank.

Creditul imobiliar/ipotecar "Casa Ta" oferit de Raiffeisen Bank are următoarele caracteristici:

- perioada: maxim 30 de ani

- dobânda este - 4,9% fixa pe 1 an pentru creditele în franci elveţieni, 6,65% fixa pe an 1 pentru creditele în euro sau dobanda variabila 8,4% pe an pentru creditele în lei;

Raiffeisen Bank a făcut modificări importante şi în ceea ce priveşte procedurile de acordare pentru creditele destinate persoanelor fizice, simplificând semnificativ documentaţia necesară, modalitatea de calcul a veniturilor (prin luarea în calcul a unei game largi de venituri), etc.

Informaţii despre toate produsele si serviciile oferite de Raiffeisen Bank se pot obtine la numărul de telefon 0 800 802 02 02, apelabil gratuit din reţeaua de telefonie fixă de luni până vineri între orele 08:00-22:00, iar sâmbătă între orele 9:00-15:00.

Raiffeisen Bank oferă o gamă completă de servicii şi produse de calitate pentru persoane fizice, IMM-uri şi companii mari. Banca are peste 2,2 milioane de clienţi de retail (dintre care peste 130.000 IMM-uri) şi peste 5.000 clienţi corporaţii mari şi medii. Raiffeisen Bank are în România o reţea de peste 320 de unităţi şi aproximativ 5.200 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb