RALUCA TURCAN:  "Avem cea mai puternică moţiune din ultimii 30 de ani"

I.A.
Politică / 5 octombrie 2019

Raluca Turcan

Raluca Turcan

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că moţiunea de cenzură depusă de Opoziţie este "cea mai puternică" din ultimii 30 de ani, informează Agerpres.

"Am pregătit cea mai puternică moţiune de cenzură, unica moţiune de cenzură din ultimii 30 de ani care are toate semnăturile pentru ca acest guvern să devină istorie. Acest guvern va deveni istorie joi. Ţineţi minte - 10.10 (10 octombrie - n.r.) va fi ultima dată când ne vom adresa Vioricăi Dăncilă cu titulatura de prim-ministru al României. Va pleca acasă. România va fi izbăvită, aşa cum îmi spun mulţi oameni când mă întâlnesc cu ei pe stradă: "Salvaţi-ne! Daţi-ne o şansă spre normalitate! Daţi-ne o şansă pentru ca oamenii cinstiţi să aibă posibilitatea de reuşită în ţară! Daţi-ne o şansă pentru ca oamenii sănătoşi, oamenii muncitori şi oneşti să poată să îşi poată face planul de viitor în România şi dacă vor să se întoarcă să aibă unde să se întoarcă, o ţară în care instituţiile să funcţioneze, în care funcţiile să se ocupe pe bază de competenţă şi profesionalism şi nu de o apartenenţă politică"", a afirmat Turcan, în discursul susţinut în prezenţa a peste 2.100 de liberali care participă la Adunarea regională a organizaţiilor PNL Nord-Est, unde este prezent şi preşedintele Klaus Iohannis.

Raluca Turcan a arătat că această moţiune de cenzură este o posibilitate şi o şansă care "a dat la o parte bariera ce ne-a sufocat până acum".

Despre preşedintele Iohannis, Turcan a spus că "are experienţa modernizării unei comunităţi". "Putem spune că succesul modernizării europene este un brand al lui Klaus Iohannis şi al PNL", a susţinut Raluca Turcan. "Klaus Iohannis ne este partener pe termen lung al României. Aceasta este soluţia şi schema care poate să dea României revitalitatea de care are atâta nevoie, cu un preşedinte puternic, integru, respectat, un guvern al PNL, administraţii locale performante aşa cum vedeţi şi aici în Moldova, în Ardeal, în Centrul şi Vestul ţării, aşa cum vedeţi primarii noştri de oraşe şi de comune, preşedinţi de consilii judeţene, care au reuşit acolo la ei în comunitate să facă într-adevăr din România o ţară normală, o ţară în care cu adevărat să trăieşti la standarde internaţionale", a mai spus prim-vicepreşedintele PNL.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Oare viitorul dans, Tzurcaneala, va scoate hotia inmagazinata in ograda politicienilor ? Ce spui, Raluca ?

    1. Ealucooo! Alaturi de iohhannis, voi cei doi Sibieni, sunteti cei mai calificati in a va manifesta ura nemarginita la adresa PSD si electoratului sau, niste ipocriti peste orice masura a normalitatii, pe care aceasra tara ar trebui sa va administreze ultima lectie. E mare pacat ca aceasta tara va umple buzunarele de milioare lunar, doar pentru activitatea de denigrare permanenta a celor aflati legal la guvernare si asta inseamna un jaf adevarat "legalizat atat de simplu prin niste alegeri". Nu sunteti in stare de nimic altceva decat de raspundirea urii, a instabilitatii si denigrarii tarii inclusiv peste hotare !!!

      Vai de capul lor! Ei nu au un program clar de guvernare, stiu numai ca trebuie sa plece PSD. Ce vor face dupa aceea? Cu cine vor guverna, cu Orban, cu Gorghiu si altii ca ei?

      Cred mai degraba ca ar vrea sa nu treaca motiunea..., dar... gresesc eu... nu cred ca au atata minte sa inteleaga ca a veni la guvernare acum este o sinucidere politica. Sa-i lasam insa sa guverneze, ca nu va dura mult si-si vor rupe gatul.

      Pe partea cealalta, Viorica Dancila si PSD, vor sa treaca motiunea si sa predea guvernarea PNL-ului. Orban, premier? Doamne, visez sau este o gluma proasta? 

    Mi-e teama si daca trece si daca nu.Daca Orban,Turcan,Gorghiu,Catu detin ministere,la anu' si Veorica va parea o solutie acceptabila.Dar se va accesoriza cu a doua brose?

    1. Pai, ne trebuie un guvern habarnist, cum este si Iohanis. Vorba aceea: cum e turcul si pistolul.

    ÎI TARE CÂT UN TAUR DE SUB CLOȘCĂĂĂ.......

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb