Raluca Turcan: "România are, în acest moment, cea mai nocivă opoziţie din istoria sa democratică"

S.B.
Politică / 2 februarie

Raluca Turcan: "România are, în acest moment, cea mai nocivă opoziţie din istoria sa democratică"

Minsitra Culturii Raluca Turcan a declarat că România are, în prezent, cea mai nocivă Opoziţie din istoria sa democratică şi a vorbit despre "un cocktail Molotov, format din AUR şi SOS, al cărui efect este să arunce în aer ţara şi să provoace haos în societate", informează news.ro.

Ea a mai spus că "forţele extremiste s-au transformat într-un real pericol pentru că, dincolo de scandal, ele încearcă, mai nou, să ne slăbească şi să ne decupleze de Uniunea Europeană şi NATO".

"România are, în acest moment, cea mai nocivă Opoziţie din istoria sa democratică. Pe de o parte, avem un cocktail Molotov, format din AUR şi SOS, al cărui efect este să arunce în aer ţara şi să provoace haos în societate. Dacă până acum, Simion şi Şoşoacă au fost priviţi ca un fapt divers, ca o glumă proastă a scenei politice din România, de la o vreme această glumă a început să se îngroaşe", a afirmat Raluca Turcan, într-o conferinţă de presă susţinută, vineri la Sibiu.

Ea a adăugat că "forţele extremiste s-au transformat într-un real pericol pentru că, dincolo de scandal, ele încearcă, mai nou, să ne slăbească şi să ne decupleze de Uniunea Europeană şi NATO".

"Este o agendă îndreptată împotriva României şi a unui viitor mai bun pentru familiile şi comunităţile locale din ţara noastră. Aderarea la Alianţa Nord-Atlantică şi la Uniunea Europeană a însemnat, pentru noi toţi, garanţia securităţii şi fonduri europene pentru dezvoltare. Fără aceste două elemente, siguranţa şi fonduri de dezvoltare, România ar fi fost o potenţială victimă a Rusiei, în braţele căreia ne împing Simion şi Şoşoacă", a mai precizat Turcan.

Opinia Cititorului ( 17 )

  1. Deci e mai democratie decat oricand, daca e cea mai nociva pentru putere de pana acum.

    Asta e, noi votantii AUR sau SOS ii consideram pe ei nocivi. Nu au ei monopolul democratiei. Cat timp AUR si SOS nu zic nicaieri ca o sa ia masuri anti-democratice. Ce a facut PNL in pandemie a fost dictatorial, SOS vine sa salveze democratia. 

    Cine ne-a inchis in case si a vrut sa ne vaccineze fortat cu seruri experimentale in pandemie?cine a ingropat mortii in saci de plastic?cine ia decizii fara sa se consulte cu nimeni (ajutor ucraina,contracte armament,pnrr etc)?cine vrea sa scoata in afara legii AUR fara niciun motiv legal???cine se supune orbeste ordinelor bruxelului si washingtonului,tradand tara si interesele romanilor???

    Deci dna turcan,cine e extremist si antidemocrat? 

    Cetatenii deja asociaza AUR si SOS cu extremismul sovietic si cel a deja perdantului Orban de Budapesta .Singura problema a romanilor este slaba educatie ce tine de participarea la vot .Este evidenta relatia dintre UDMR(Kelemen ) si Forta dreptei (Barna ,Ciolos ,Orban ,Tomac ) si AUR ce vor sprijini impreuna cistigarea alegerilor Prezidentiale de catre Simion .Daca romanii nu ies la vot acesta reeditare de Alianta (a mai fost la Motiune)poate cistiga alegerile Prezidentiale .Acesta este singurul lor obiectiv stiind foarte bine ca nu pot cistiga alte Alegeri . Cel putin 800 de mii de cetateni romani etnici maghiari pot vota in turul doi cu Simion .PSD si PNL sunt obligati sa comaseze alegerile europarlamentare cu cele locale si sa prezinte un singur candidat in alegerile Prezidentiale .Daca PSD nu va accepta candidatura lui Ciuca atunci Geoana va candida din postura de independent si ii va injumatati voturile lui Ciolacu oferind lui Simion sau Sosoaca parcursul .Candidat unic si comasare este singura solutie pentru actuala Coalitie asta daca nu cumva cetatenii vor iesi in numar mare la vot ca sa blocheze UDMR ce se pozitioneaza linga Simion ca si opozitia dealtfel .

    Cand erati in opozitie ,aceasta,opozitia,era la fel de toxica.Noi,in opozitie nu putem, decat ,sa dam cu toporul legati ,fiind ,la ochi

    Cine nu e cu noi e inpotriva noastra.lozinca comunista insusita de toate fortele politice,democrate,romanesti.

    Toti adversarii nostri sunt antidemocrati,vanduti estului sau vestului.Noi singuri reprezentam vointa poporului.etc,elc....lozinci,l ozinci.de care romanul s-a saturat ca de RAIE.Planuri concrete?Sa vedem ce ne vor cere cei de la .....ce indrumari vom primi,care va fi pozitia....

    Incompetenta voastră a dus la aceasta situație. Ce căutați alături de PSD? Ce cauți în fruntea PNL ului?

    Asa este m-ai convins , VOTEZ AUR !

    Era vorba de cea mai nocivă guvernare, nu opozitie. Cred că este guvernul cu cei mai âilți absolventi de facultati particulare.

    Nu va mai zbateti degeaba . Comasarea alegerilor si candidatura comuna la prezidentiale scoate aur si usr din joc pe masura ce sosoaca le ocupa postul .

    Dacă voi care vă numiți liberali, bratieni, etc ,de fapt un partid anexă al PSD ați fuziona cu stânga, evident că s-ar crea în timp un pol al dreptei!

    N-o faceți, furați împreună și țara se duce în haos iar Simion și Șoșoacă vor prospera !

    Pricepi?  

    Tremuri,tremuri,vine scadenta...

    Stai liniștită cucoană, nu o sa aibă peste 50 de procente,

    Nu te îngrijora puteți fura în continuare și cu stânga și cu dreapta, prin rotație.  

    Voi sunteti nocivi.. V ati batut joc de oameni in pandemie, I ati tinut inchisi in case si voi ati furat tara… Votam cu opozitia adevarata oameni patriotic care iubesc poporul roman…

    1. Care este opoziția adevarata

    ea mai nocive nu este opozitia si intotdeauna "liberalul la butoane".... istoria demonstreaza ca liberalul la butoane jaf la drum mare.... deala mare...

    Daca s-ar face de DNA si alte institutii un TOP 10 Total Jafuri numar si Total Sume ... pe categoriii de partide si liberale social etc.... voi ocupati clasamentul... in TOP. 

    Chiar... cand vedem si noi pe bursa un document sau un clasament cu tot jafuri in tara din 90 prezent... ca sa vada si dragii de Romani ce "democratie" frumoasa a avut parte. 

    s c c r e t 

    la europarlamentare,votez ca sa trimit pe simion acolo,ceilalti care au fost acolo au fost ridicatori de mana la comanda!

    asa,mai vedem si noi un pic de circ,sos,simi si boreal,schimb de opinii,poate o ia si pe doamna ursula la o hora ! 

    oricum,deciziile acestui parlament sunt de dezindustrializarea Europei si vasalizarea ei totala,decizii toxice de care profita SUA si China!

    nu ar fi frumos un referendum ,sa fie 10 parlamentari de tara,ca si unul,si 10,si o suta,la un semn,voteaza toti ca unul! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb