RAREŞ BOGDAN: "După câştigarea alegerilor vom trânti guvernul PSD, urmând o lungă guvernare liberală"

I.M.
Politică / 7 mai 2019

Rareş Bogdan (Sursă foto: Twitter)

Rareş Bogdan (Sursă foto: Twitter)

Candidatul liberal la europarlamentare Rareş Bogdan a declarat astăzi la mitingul electoral de la Suceava că, după câştigarea alegerilor din 26 mai şi a referendumului iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis, PNL va face o coaliţie cu partidele din opoziţie, pentru ''a trânti'' guvernul PSD, scrie Agerpres.

''Vă asigur că Partidul Naţional Liberal - dacă dumneavoastră înţelegeţi însemnătatea alegerilor din 26, va rezulta o mare victorie. O victorie în patru paşi: vom câştiga alegerile europarlamentare, vom câştiga referendumul iniţiat de preşedintele României, vom face o mare coaliţie în jurul Partidului Naţional Liberal cu premierul României Ludovic Orban, pentru a iniţia o moţiune de cenzură care să trântească cel mai antiromânesc guvern din istoria acestei ţări'', a spus Rareş Bogdan.

Totodată, el a susţinut în faţa participanţilor la miting că, după câştigarea alegerilor prezidenţiale din toamna acestui an, PNL va guverna România ''cu ştiinţă şi cu suflet'' pentru o lungă perioadă de timp, conform Agerpres.

''Vom câştiga alegerile prezidenţiale alături de candidatul şi preşedintele nostru Klaus Iohannis, vom câştiga localele şi vom guverna România. Va urma lunga perioadă a guvernării liberale, a guvernării oamenilor care ştiu cum, de ce şi care ştiu să guverneze cu ştiinţă şi cu suflet'', a afirmat Rareş Bogdan.

Candidatul liberal la europarlamentarele din 26 mai le-a transmis, totodată, pensionarilor, să stea liniştiţi, că PNL atunci când va veni la guvernare nu le va tăia pensiile, mai scrie Agerpres.

''PNL n-o să vă taie niciodată pensiile, dragi pensionari. Nu cădeţi pradă mizeriilor aruncate de ei (PSD - n.red.)'', a spus Bogdan.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Cat de prost este asta, Iohannis sau citu sunt copii mici. Să vedem unde se oprește PNL cu boi din ăștia. PNL PNTCD, asta e, singuri v-ați făcut-o, să nu mai ziceți de PSD când o să cădeți și pe nimeni nu o sa mai intereseze.

    Draga Bogdane, tu esti intreg la cap? Pai cine dracu o sa va mai voteze pe voi, cand toata lumea cunoaste dezastrul care l-ati produs cand ati fost la guvernare? De bine, de rau, atunci in PNL mai erau cativa oameni care aveau habar de politica, dar toti au migrat catre ALDE sau catre alte partide. Voi, cei care ati mai ramas, veti avea soarta fostului PNTCD, iar tu te bati cu pumnul in piept ca la europarlamentare veti obtine un scor de 25%.Te rog sa fi serios, daca veti trece de 5% va fi un mare succes.

    Baiatul asta are halucinatii Latra precum dulaul la luna plina.El nu a aflat pina acum ca nu mor caii cind vor ciinii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb