RAREŞ BOGDAN: "Klaus Iohannis va fi suspendat!"

Ioana Dogaru
Ziarul BURSA #Politică / 20 aprilie 2016

Sursa Foto: Facebook/Rares Bogdan

Sursa Foto: Facebook/Rares Bogdan

Realizatorul Realitatea TV, Rareş Bogdan, a scris pe pagina sa de Facebook că preşedintele Klaus Iohannis refuză să preia cu adevărat puterea şi că acesta va fi suspendat din funcţie. În aceeaşi postare, Rareş Bogdan a descris un scenariu ipotetic în care PNL se îndreaptă spre soarta PNŢCD.

"Încet şi sigur PNL se îndreaptă spre soarta PNT-cd. Şi uite aşa se face zob şi ultimul partid istoric. Cineva vrea să repete SCENARIUL din 1996-2000. Îmi este tot mai limpede. În prima fază vor face zob PNL-ul. În a doua vor lipi imaginea lui Emil Constantinescu tot mai agresiv de imaginea lui Klaus Johannis. După alegerile din Noiembrie şi dezastrul liberal vor trece în maxim 6 luni la ....SUSPENDAREA Preşedintelui care pur şi simplu refuză să preia cu adevărat puterea. NU ÎNŢELEGE că e tot mai izolat la Cotroceni. PSD condus de Zgonea sau Dâncu îl va propune pe Maior sau Dâncu pentru Preşedinte. Unul dintre ei va câştiga scaunul de la Cotroceni şi astfel ROMÂNIA după mai bine de 12 ani va avea un preşedinte de stânga. Simplu şi fără posibilitate de a bloca toate acestea. Pentru că DEMOCRATIA a murit în ROMÂNIA. Este un simulacru şi atât. Un fel de.... Aaaaa, să nu uit, Cioloş va fi considerat la concurs cu Boc unul dintre cei mai slabi premieri ai ultimilor 26 de ani. Multe speranţe, puţine, foarte puţine realizări însă un guvern plin de aroganţi şi atitudini superioare şi cam atât...... Apropo vă reamintesc că au trecut 6 luni deja. Se vede ceva? Poate doar eu nu văd.

România va fi din ce în ce mai mult în genunchi. Capitalul autohton va fi zob iar toţi cei care iubesc ROMÂNIA şi respectă istoria vor fi consideraţi retrograzi, conservatori sau păşunişti şi un real pericol pentru viitorul luminos al ţărişoarei. Cei plecaţi "afară" nu doar că nu se vor întoarce dar cred că rândurile lor vor spori şi mai mult..... Şi uite aşa vom spune "A fost odată ROMÂNIA!", a postat Rareş Bogdan pe pagina de socializare.

Acesta a adăugat: "P.S. Aaaa, să nu uit, toate acestea sunt scoase din mintea mea rămasă sănătoasă, nu e cazul să îmi şoptească nimeni nimic, doar trebuie să privesc cu atenţie şi fără implicare ceea ce se întâmplă pe scena publică. E evident".

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Recomand celor care il supravegheaza pe Rares Bogdan de diverse forme de mita sa se concentreze si asupra consumului de substante stupefiante. O minte bolnava, care elaboreaza teorii fracturate logic doar, doar, o ajuta la isterizarea celor saraci cu duhul. Ca Ciolos va fi considerat un premier slab este absolut normal pentru ca asa este, nu trebuie sa consumi cine stie ce ciuperci halucinogene sa previzionezi asta.

    Bai platitule ( ONG-ist?) ti-au dat stapanii pe langa malai si halucilogene (?) pt. ca vad ca nu te poti exprima decat conform cu mediul care iti este probabil familiar.

    Wow

    E un zvon mai vechi.

    1. Ce,rares Bogdan nu ar fi bun de presedinte?ca stie sa clampaneasca.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb