Rareş Bogdan: "PNL este un partid istoric care este obligat să aibă candidat la prezidenţiale"

S.B.
Politică / 4 aprilie

Rareş Bogdan: "PNL este un partid istoric care este obligat să aibă candidat la prezidenţiale"

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat joi, că PNL este un partid cu blazon, este un partid istoric, care este obligat să aibă candidat la prezidenţiale, informează news.ro.

El a vorbit şi despre alegerile locale, precizând că împreună cu PSD vor avea peste 90% din comunele şi din oraşele României.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogda a fost întrebat, joi, despre afirmaţia sa că îl va obliga pe preşedintele PNL Nicolae Ciucă să candideze la alegerile prezidenţiale din toamnă.

"Eu nu pot să obliga pe nimeni, partidul poate să facă o propunere, dar de obligat nu putem să îl obligăm. În schimb, preşedintele va ţine cont, aşa cum vă spunea (..) de opţiunea partidului.

Despre o renunţare a lui Nicolae Ciucă la caniddatură pentru susţinerea lui Marcel Ciolacu, Rarel Bogdan a spus: "Pot să vă spun un singur lucru, PNL este un partid cu blazon, este un partid istoric, care este obligat să aibă candidat la prezidenţiale".

"Toate scenariile le vom discuta după data de 10 iunie, când vom vedea rezultatele la alegerile europarlamentare şi locale. Vă asigur că la locale, cu ajutorul bunului D-zeu şi al raţionalităţii românilor, vom avea peste 90% din comunele şi din oraşele României din partea PNL sau PSD, respectiv peste 95%", a mai spus Rareş Bogdan.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi, despre un candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidenţiale, că cele două partide vor face o coaliţie după 10 iunie, să vadă votul românilor pe 9 iunie, şi vor lua o hotărâre, dacă faco alianţă politică de această dată.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni despre candidatura la alegerile prezidenţiale, că dacă partidul va solicita acest lucru, partidul este suveran în astfel de situaţii şi va proceda ca atare.

Opinia Cititorului ( 17 )

  1. Partidele din opozitie (Kelemen ,Orban de fost PNL, Ciolos,Barna ,Drula si Tomac plus Simion ) nu pot cumula mai mult de 30 de procente in alegeri . Cresterile salariale si marirea pensiilor (in curind vin noile dosare la usa tuturor cetatenilor pensionari ) intrarea partiala in Schengen si anuntul favorabil al integrarii totale aparut chiar inainte de alegerile cumulate Parlament -Presedinte ,probabila prelungire a fondurilor din PNRR ce produc dezvoltare , distinctiile oferite sefului Statului ce il pozitioneza ca si candidat la sefia NATO( poate NATO deja are in vedere un nou post pentru iohannis ca parte a contributiei pe flancul estic European) ,Legislatia ce va permite ajutorul militar oferit Rep .Moldova cu toate consecintele pozitive la vot , vor pozitiona Alianta PSD -PNLla conducerea Romaniei (Ciolacu premier si Ciuca Prewsedinte)pentru inca 8 ani .Totul este deja cunoscut iar daca Iohannis devine seful NATO atunci el va controla intreaga Europa la nivel militar .

    1. DOAMNE FERESTE.?

      Doamne ajută! /s

      Adica Jens Stoltenberg controleaza militar intreaga Europa!? Sau ar putea, dar nu e capabil, cum e Indolentul nostru.

      Ciuca Presedinte e gluma anului! 

      (Frate, cu ce va hraneste, acolo, la Alianta!? In mod clar cu mai mult decit apa, paie si bataie,)

      Ai uitat sa mentionezi:

      azilele groazei, 

      GPLul groazei 

      spitalele groazei 

      scolile groazei

      soselele groazei, etc. 

    ...

    da domnu europarlamentar...sunteti pe cale sa deveniti istorie.

    va salveaza echipa castigatoare, nu va faceti griji... cu domnii ciuca si klaus in frunte o s-aveti succese multe. 

    Și PNȚ ca " partid istoric " e obligat să dea candidat la prezidențiale?

    Dacă bunul Dumnezeu invocat de dumneata și "raționalitatea românilor " vă dau 90% din primari unde mai rămâne loc pentru democrație? 

    Alianta PNL cu PSD (fosta ciuma rosie) este ISTORICA,

    PNL este deja istorie 

    Stupid man, asta de l-ati pus sef la pacanele are blazon fain, acuma ca e liber blazonul puneti-l sef la cotroceni si apoi poti sa te duci la el sa te tunda.

    Hai ca aveti de unde de astia cu blazoane, gen tariceanu, fenechiu, morega, chereches..., e plin penele-ul de blazoane! 

    PNL ar trebui sa candideze la prezidentiale cu Regele Mihai.

    Cred ca Ciuca are sanse mai mici. 

    Dupa 10 iunie o va sfâșiați între voi, după ce o să obțineți mai puțin de 45% la europarlamentare.

    Iar că să puteți guverna din 2025 încolo veți avea (iar?) nevoie de UDMR.  

    Nu stiu ce fumeaza, dar ar trebui sa imparta si cu restul populatiei , pentru ca de aici viata arata altfel. In loc sa cladesca o viata buna caramida cu caramida, ei fac exact invers. Am avut teren agricol, ape minarele, gaze, petrol, paduri, puteam fi un paradis turistc cu mare,cu munte si am vandut sau am dat in concesie la straini pe nimic.

    1. in 30 de zile voi desfiinta pensiile speciale

      PNL este un partid istoric....sau care va deveni istorie?

      Da.

      Cum e posibil sa te injosesti in Fata unui cancelar Care ca Ultima ocupatie prindera spionulorbrusi( ca in celebrul articol cu spionul DIN biblioteca DIN Alexandria Al Maestrului) Si tu sa stai la discutii cu directori DIN Petrom Care oferta beneficii la deces plus sicriu ist la OMV Au 900 Mil provizioane de lpensii ocupationale Fata de cei 30 mioane la Petrom. Sau iei lectii financiare de la un directoras BCr Care Umfla activele ponderate la risc cu 2 miliarde pentru ca n Au primit unda verde de la BNR sa treaca de la abirdarea Standard la cea bazata pe Modelle interne. E posibil ca seful de risc Al BCR sa devina apoi drrector General erste Si actual Director de risc la alt Institut financiar in Germania, acelasi Personal Care Nu stiam ca actionarul majoritar in anul financiar 2017 e o Firma radiata DIN 2015. Unde sunt ailalti parlamentari Europeni , egal pe ce Parte Au volsnul, fie stanga, fie dreapta , sA l ajute sa faca un Front comun. Doar gargara Si coada pe süß, in Rest distractie, Mai ales ca s a dat lieber la cannabis, inclusiv la cultivare...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb