Raul Ambruş anunţă că va contesta alegerile de la PNL Timişoara

S.B.
Politică / 31 iulie 2021

Raul Ambruş anunţă că va contesta alegerile de la PNL Timişoara

Preşedintele ales în 3 iulie la Conferinţa municipală invalidată a PNL Timişoara, Raul Ambruş, a anunţat ca va contesta alegerile de sâmbătă, unde a fost declarat câştigător Cosmin Tabără, informează news.ro.

"Gruparea hoţilor din PNL Timiş a legiferat, astăzi, la nivel de partid, frauda. Gaşca condusă de Alin Nica, care a epurat de pe liste 320 de membri ai PNL Timişoara, are tupeul să ne acuze pe noi că am fi bătăuşi", a scris pe Facebook, Raul Ambruş.

Liberalul a criticat şi prezenţa forţelor de ordine.

"Nu noi am chemat zeci de forţe de ordine, inclusiv din aparatul de stat, care vor răspunde pentru actele lor, nu noi am organizat alegerile, nu noi am măsluit convocatorul, nu noi am suspendat colegi abuziv şi nu noi am exclus de la numărătoarea voturilor toţi colegii care nu au convenit.Dacă în PNL Timişoara erau alegeri libere şi corecte nu se ajungea aici! Dar, nu au fost.Alegerile de astăzi au fost furate de Alin Nica şi Dănuţ Groza", a mai scris Ambruş.

Raul Ambruş mai este de părere că Alin Nica, preşedintele interimar al PNL Timiş a creat tensiunea din partid.

"După o lună de zile de abuzuri ale acestei găşti a răului din PNL Timiş ce s-ar fi aşteptat. Sunt oameni care au muncit pentru partid şi s-au trezit exluşi, cu drepturi îngrădite pe nedrept. Tensiunea din partid a creat-o Alin Nica prin manevrele sale nestatutare şi nelegale.Văd că preşedintele interimar nu are nicio ruşine să-şi numească bătăuşi colegii care l-au făcut preşedinte, doar pentru că au venit să îşi ceară sau să îşi apere drepturile statutare", a scris Ambrus.

În final , Raul Ambruş anunţă că alegerile de sâmbătă vor fi contestate.

"Mergem înainte şi vom contesta alegerile de astăzi, avem această datorie morală faţă de oamenii care au fost nedreptăţiţi", a scris Ambruş.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Sa faca contestatie la UE, NATO, CSI

    1. Sub conducerea "inteleapta" a strainului neamt IOHANNIS,Romania,nu mai exista ca popor,ci este impartita in TRIBURI.Pentru cei care nu stiu ce inseamna notiunea de popor,iata ce se spune in DEX.Forma istorica de comunitate umana,superioara tribului si anterioara natiunii(cine nu stie,sa citeasca si cum este definita natiunea in DEX),ai caror membrii locuiesc pe acelasi teritoriu,vorbesc aceeasi limba si au aceeasi traditie culturala.Dupa aducerea in fruntea Romaniei de catre OCULTA Mondiala a neamtului Iohannis,Romania nu mai reprezinta un POPOR ci a fost impartita in TRIBURI.Tara,se compune din trei TRIBURI si anume: TRIBUL INTERLOPILOR reprezentat din unirea fostului PDL cu PNL.TRIBUL NEOFASCISTILOR LGTBQ,reprezentat de USR-PLUS. TRIBUL MAGHIAR,reprezentat de UDMR.Asa ca Romanii care nu fac parte din cele trei TRIBURI,sau nu simpatizeaza cu nici unul din cele tri TRIBURI,au ajuns PARIA TARII iar CLASA MUNCITOARE a revenit la starea de SCLAVI. NORODUL reprezentat de TARANI,nu mai exista(le-au fost cumparate sau chiar confiscate pamanturile de catre straini,si TARANII au ajuns SARACII Romaniei si Europei si sunt lasati sa moara pe marginea santurilor in casele care stau sa cada pe ei,parasiti si de copii lor,care au luat calea BEJENIEI.Daca cineva vrea sa combata aceasta realitate,trebuie sa imi explice cum s-a ajuns ca PNL,sa fie mai periculos chiar decat clanurile de interlopi.Ieri,am vazut cum pentru o bucata din CIOLANUL si asa aproape ramas fara carne numit Romania,liberalii sau batut mai ceva ca si SACALII pe un STARV.LGTBQ,reprezentat de USR-PLUS,au si ei TRIBUL la fel de INFOMETAT si ministerele conduse de ei,au ajuns niste HOLOGRAME iar Romanii sunt lasati sa MOARA pe SOSELE,prin TRENURI,sau sa fie deposedati de locurile de munca unde isi castigau existenta cu RANGA,vezi cazul DRULA la METROREX.TRIBUL MAGHIAR,care asteapta de multi ani,un moment prielnic de a SMULGE din trupul Romaniei TRANSILVANIA,isi vede incet dar sigur de PLANUL de a-si indeplini VISUL.Asdar ca iata cum ROMANIA,a ajuns o PRADA chiar pentru cei care cred inca ca ei fac mai parte din acest POPOR.!

    Ce politicieni a avut Timișoara în 31 de ani de democrație!? Toți, PNȚisti, PNListi si nu mai vorbesc de PSDisti sunt demni urmași ai lui Iliescu care a fost trimis în "surghiun" acolo de Ceaușescu!

    Dlor timișoreni sunteți de toată jena!  

    1. Ai nimerit. Primarii pesedisti ai Timisoarei au fost cei mai nashpa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb