Retailerul turc de bricolaj Tekzen România vizează afaceri de peste 12 milioane euro, în 2008

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 2 octombrie 2008

Retailerul turc de bricolaj Tekzen estimează pentru anul în curs atingerea unei cifre de afaceri între 12 şi 14 milioane euro, datorată în primul rând extinderii reţelei de magazine, au declarat, pentru NewsIn, reprezentanţii companiei.

"Pentru 2008 estimăm o cifră de afaceri de 12-14 milioane euro ca urmare a extinderii reţelei de magazine. Nu putem face o comparaţie cu anul trecut întrucât noi am intrat pe piaţa din România în septembrie şi de aceea anul 2007 nu a fost un an întreg", au declarat reprezentanţii Tekzen Rom.

Compania a inaugurat, recent, la Buzău cel de-al doilea magazin pe care îl operează în România. Magazinul este situat în centrul comercial Galleria Buzău, iar costurile amenajării spaţiului interior s-au ridicat la circa 350.000 euro, plus investiţiile în marfă.

Tekzen Rom va continua în următorii ani expansiunea reţelei de magazine la nivel naţional, dar şi-a amânat pentru moment intrarea în Capitală din cauza prezenţei unui număr crescut de jucători pe această piaţă.

"Vom mai deschide trei magazine în zona Banatului şi a Moldovei, până în prima parte a anului 2009. Investiţiile totale în amenajarea celor trei magazine se vor ridica la 1,5 milioane euro plus marfa. Pe piaţa din Capitală nu vom intra momentan întrucât este prea aglomerată şi nu am găsit o oportunitate de spaţiu. Cu siguranţă, primul magazin din Bucureşti nu va fi deschis în 2009", au specificat reprezentanţii companiei.

Tekzen a deschis primul magazin din ţară în septembrie 2007, la Braşov. Reţeaua turcească de magazine Tekzen număra anul trecut 18 unităţi de tip "do-it-yourself" în Turcia, cu vânzări cuprinse între 250 şi 300 milioane de euro pe an şi face parte din grupul de firme Tekfen, companie de construcţii din Turcia, specializată în construcţii civile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb