Reuters: "Blinken spune că are profunde preocupări cu privire la legăturile militare dintre Rusia şi Coreea de Nord"

T.B.
Internaţional / 9 noiembrie 2023

Reuters: "Blinken spune că are profunde preocupări cu privire la legăturile militare dintre Rusia şi Coreea de Nord"

Secretarul de stat al SUA Antony Blinken a declarat joi că el şi ministrul de externe al Coreei de Sud, Park Jin, împărtăşesc îngrijorări "profunde" cu privire la cooperarea militară în creştere dintre Coreea de Nord şi Rusia, informează reuters.

Blinken şi Park au mai spus că au discutat despre lucrul împreună pentru a implementa aşa-numita strategie de descurajare extinsă de contracarare a ameninţărilor din Coreea de Nord şi de promovare a cooperării strategice cu Japonia, potrivit sursei menţionate: "Deja cele trei ţări iau măsuri pentru a îmbunătăţi răspunsul nostru comun prin partajarea în timp real a datelor de avertizare privind rachetele din RPDC, exerciţii trilaterale de apărare şi eforturi de a contracara activităţile cibernetice rău intenţionate ale RPDC".

RPDC, Republica Populară Democrată Coreea, este numele oficial al Coreei de Nord, informează reuters.

Statele Unite, Coreea de Sud şi Japonia au condamnat ceea ce spun că este fluxul de arme şi echipamente militare din Coreea de Nord către Rusia, spunând că mişcările de mărfuri din statul izolat în Rusia sunt o dovadă, transmite sursa precizată.

Coreea de Nord şi Rusia au negat orice acorduri de arme, deşi liderii lor au promis o cooperare militară mai strânsă când s-au întâlnit în septembrie în Extremul Est al Rusiei, menţionează reuters.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. "Putin spune că are profunde preocupări cu privire la legăturile

    militare dintre NATO şi Ucraina" 

    1. Corect,cumperi armament american,poti fi cu economia dezastruos,esti o democratie autentica,poti transa jurnalisti sau sa faci loc la tancuri rarind blocurile cu bombe de 1000kg!

      Cumperi de la altcineva,exista preocupari,exista ingrijorari!

      Le audaramat rebelii houti o drona,daca era ruseasca,vai ce calitate slaba ,daca e americana,o eroare umana,o furtuna de nisip,bla,bla! 

      Vorbesc și eu din auzite. Sunt zvonuri că nord coreenii au fost lăsați să facă foamea în libertate cu regimul lor autarhic. Nimeni nu le poartă grijă direct, exceptând China care-i dă exemplu pentru conaționali cu unicul scop de a-i convinge pe chinezi că e loc de mai rău oricând.

      Acum de ce vrei tu proliferarea unui regim criminal absurd în state democratice? Nu mai bine îți faci bagajul și-ți iei viză de Coreea de Nord? 

      pretene,daca nu ne lasa Ceausescu cu datorie O si bani de inacasat de prin Africa,pe unde placa primii turisti ai RO,de unde te mai imprumutai galopant cum o facem acum de cumparam armament,dam pensii speciale la cei ce au huzurit-o si la munca?

      de unde pretene,daca nu se strangea cureaua in anii 1980-1989? 

      acum suntem precum louserii care isi vand terenul,casa si pleaca in excursii pe afara,rup usile la restaurant si apoi fac un credit si ajung in cele din urma la icredit,dar isi traiesc viata ,dupa ei potopul! 

      tributul la turci a fost de bun simt decat tributul actual care se numeste INZESTRAREA ARMATEI,cu de toate ca saorma,cu loby si comiisioane si multe,multe fiare vechi!

      am invatat si noi ceva bun de la romi,FIARE VECHI CUMPARAMMM! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb