REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 13.03.2014

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 13 martie 2014

FINANCIAL TIMES

Herbalife, lovită de o anchetă privind "schema piramidală"

Comisia Federală de Comerţ din SUA a lansat o investigaţie formală la Herbalife, companie de marketing multi-level pe care managerul de fonduri speculative Bill Ackman a numit-o schemă piramidală.

Herbalife vinde shake-uri nutriţionale şi suplimente prin şi către o reţea de milioane de distribuitori independenţi din peste 80 de ţări din întreaga lume.

Alibaba va opta pentru listarea în SUA

Conducerea companiei chineze de Internet Alibaba este "sigură în proporţie de 95%" că va alege Bursa din New York în defavoarea celei din Hong Kong pentru oferta sa publică iniţială, aşteptată să fie una din cele mai mari din istorie, conform unor surse apropiate situaţiei.

Producţia industrială din China, încă un motiv de îngrijorare privind economia

Producţia industrială a Chinei, investiţiile şi vânzările retail au încetinit semnificativ la începutul anului curent, alimentând temerile cu privire la slăbirea bruscă a creşterii celei de-a doua economii mondiale. Creşterea producţiei industriale a Chinei a încetinit la 8,6% în ianuarie, de la 9,7% în decembrie.

WALL STREET JOURNAL

Bouygues creşte oferta pentru SFR

"Bouygues" SA şi-a majorat oferta pentru divizia de telefonie SFR aparţinând Vivendi SA, anunţă purtătorul de cuvânt al companiei, fără să ofere detalii.

Lufthansa se redresează

Deutsche Lufthansa va acorda dividende anul acesta, în pofida scăderii cu 75% a profitului său net în 2013, ca urmare a sporirii afacerilor destinate pasagerilor şi a ţinerii sub control a costurilor. Compania aeriană, cea mai mare din Europa (după numărul pasagerilor), estimează că va avea un profit operaţional de 1,7-1,9 miliarde euro anul acesta.

Kodak numeşte un veteran IT în funcţia de director executiv

Eastman Kodak Co. l-a numit pe veteranul industriei tehnologice Jeff Clarke în funcţia de director executiv, fostul gigant foto accelerând procesul de reinventare a sa. Clarke, în vârstă de 52 de ani, va continua, de asemenea, să fie preşedinte al companiei de călătorii Orbitz Worldwide Inc.

NEW YORK TIMES

Hyundai Motor va produce camioane grele în China, anul acesta

Hyundai Motor Co. din Coreea de Sud va începe să producă anul acesta camioane grele în China, alăturându-se astfel rivalilor Daimler AG din Germania şi Volvo AB din Suedia.

Coeure: BCE, gata să ia măsuri dacă dobânzile reale nu scad

Banca Centrală Europeană (BCE) este gata să acţioneze dacă dobânzile reale pentru debitori nu vor scădea, în condiţiile în care inflaţia creşte, spune Benoit Coeure, membru în consiliul guvernatorilor instituţiei.

Generali dublează dividendul

Asiguratorul italian Generali a propus creşterea de peste două ori a dividendului după ce a raportat cel mai mare profit anual din ultimii şase ani. Grupul vrea să acorde un dividend de 0,45 euro pe acţiune, după ce a consemnat un profit net de 1,915 miliarde euro în 2013, faţă de 94 de milioane de euro în anul anterior.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb