"Rigips" România devine "Saint-Gobain Construction Products" România

A.G.R.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri Industriale / 17 iunie 2009

Compania "Rigips" România şi-a schimbat numele, începând cu luna iunie 2009, în "Saint-Gobain Construction Products" România, informează Agerpres. Procesul de integrare a început din toamna anului 2005, imediat după achiziţia de către "Saint-Gobain" a grupului britanic BPB plc, de care aparţinea "Rigips". Acest proces a presupus şi presupune în continuare un efort susţinut de aliniere la standardele internaţionale cele mai înalte promovate de Saint-Gobain în domenii ca sănătatea şi siguranţa la locul de muncă, protecţia mediului înconjurător, etica în afaceri.

"Schimbarea numelui în "Saint-Gobain Construction Products" România reflectă poziţia strategică ocupată de "Rigips" România în cadrul Grupului "Saint-Gobain" şi răspunde strategiilor de integrare şi dezvoltare ale acestuia. Pe de o parte, acest proces confirmă apartenenţa noastră la o structură organizaţională puternică, având prezenţă şi recunoaştere globală şi o tradiţie de peste trei sute cincizeci de ani în domeniu, iar pe de altă parte deschide perspectiva unei mult mai bune integrări şi valorificări a sinergiilor dintre diversele activităţi ale Grupului "Saint-Gobain" în România", a declarat Constantin Hariton, Managing Director al "Saint-Gobain Construction Products" România.

Pe fondul dinamicii ridicate a industriei construcţiilor în ultimii ani, cifra de afaceri a companiei a înregistrat, în perioada 2005-2008, o creştere medie anuală de aproape 30%. În prezent, compania este şi un producător important, operând trei unităţi de producţie - o carieră, o fabrică de ipsosuri şi una de panouri de gips-carton, toate la Turda.

Prezentă pe piaţa românească a materialelor de construcţii din 1994, compania este liderul pieţei locale a ipsosurilor şi a sistemelor constructive pe bază de panouri de gips-carton.

Circa cinci la sută din cifra de afaceri reprezintă exporturi făcute de cele trei unităţi de producţie de la Turda către pieţele din regiune - Serbia, Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova.

"Saint-Gobain" este, la momentul actual, una dintre cele mai mari 100 de corporaţii industriale din lume. Prezent în 59 de ţări, Grupul "Saint-Gobain" are peste 200.000 de angajaţi, 20 de centre de cercetare-dezvoltare, sute de unităţi de producţie şi vânzări de aproape 44 de miliarde de euro în 2008.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb