România organizează Adunarea Generală a Comisiei Europene pentru Turism, în 6-8 octombrie

E.D.
Companii / 5 octombrie 2014

România va organiza, la Braşov, în perioada 6-8 octombrie, cea de-a 88-a Adunare Generală a Comisiei Europene pentru Turism unde vor fi prezenţi delegaţi din 20 de ţări europene, informează Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism.

"Găzduirea în România a Adunării Generale a Comisiei Europene pentru Turism este o recunoaştere a eforturilor depuse de autorităţile centrale de a face turismul românesc competitiv pe plan internaţional. Am ales oraşul Braşov ca loc de desfăşurare a acestei reuniuni deoarece este una dintre cele mai vizitate destinaţii turistice româneşti. Totodată, acest eveniment reprezintă o oportunitate de a promova România ca destinaţie turistică", a declarat Florin Jianu, ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism, citat de sursele de presă.

Cele două teme principale aflate la baza Adunării Generale a Comisiei Europene pentru Turism sunt activităţile şi iniţiativele de promovare a Europei ca destinaţie turistică, precum şi planul de acţiuni pentru anul 2015. De asemenea, alte subiecte pe ordinea de zi vor avea în vedere destinaţiile ecoturistice din România şi impactul audio-vizual asupra promovării în turism. Alte elemente importante din cadrul activităţilor desfăşurate de delegaţiile prezente la Braşov vor fi premierea primele două destinaţii ecoturistice din România - Oraşul Zărneşti şi zona Mara-Cosău-Creasta Cocoşului (Maramureş) dar şi decernarea premiilor ETC Film Awards.

European Travel Commission (ETC) a fost înfiinţată în anul 1948 în Norvegia, are ca membri 33 de state din Europa şi operează pe pieţele europene, dar şi în Brazilia, Canada, China sau Statele Unite ale Americii. România este membră în Comisia Europeana pentru Turism din anul 1998. Misiunea ETC este aceea de a crea strategii pentru dezvoltarea turismului sustenabil în destinaţiile din Europa, precum şi a unei platforme profesionale de marketing, în vederea promovării cu succes a ţărilor membre.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb