Rudele lui Omar Hayssam au dezvoltat, în ţara noastră, o serie de afaceri profitabile

F.A.
Politică / 24 iulie 2013

Rudele sirianului Omar Hayssam au dezvoltat, în ţara noastră, o serie de afaceri profitabile, conform surselor de presă.

Fiul lui Hayssam, în vârstă de 21 de ani, deţine 96% din acţiuni la o firmă din Vatra Dornei, care se ocupă cu închirieri. Societatea a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de 60.000 de lei şi un profit de 3.826 de lei. Fiul sirianului mai deţine şi în Capitală o întreprindere, a cărei activitate principală o reprezintă "comerţul cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare".

Fratele lui Hayssam, Mahmoud Omar, a dezvoltat în Capitală o afacere în domeniul imobiliar. Firma a avut, anul trecut, un profit de peste un milion de lei, deşi are doar doi angajaţi.

Mahmoud are şi o afacere cu materiale lemnoase, fiind patronul unei firme care se ocupă de producţia, exportul şi importul de cherestea, principalele destinaţii find China, Siria, Spania şi Italia.

Mukhles şi Mahmoud, fraţii lui Omar, sunt asociaţi din 2006 la o firmă care are ca obiect de activitate producţia de ape minerale şi alte ape îmbuteliate şi de băuturi răcoritoare nealcoolice. Această societate a înregistrat însă, anul trecut, pierderi de 4.350 de lei.

Omar Hayssam a fost condamnat, pe 13 iunie 2007, la 20 de ani de închisoare de către Curtea de Apel Bucureşti, în procesul în care a fost acuzat de acte de terorism în legătură cu răpirea unor jurnalişti români în Irak, decizia putând fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Judecătorii au respins recursul promovat de avocaţii sirianului, care ceruseră rejudecarea procesului, şi au decis condamnarea, în lipsă, a lui Hayssam, la 20 de ani de închisoare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb