Rusia şi-a arogat dreptul să organizeze baze militare în regiunile separatiste Doneţk şi Lugansk

Rusia şi-a arogat dreptul să organizeze baze militare în regiunile separatiste Doneţk şi Lugansk

G.B
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 22 februarie 2022

Vladimir Putin

Vladimir Putin

Actualizare -VLADIMIR PUTIN: "Rusia va acorda republicilor Doneţk şi Lugansk sprijin militar"

Rusia va acorda "republicilor populare" Doneţk şi Lugansk sprijin militar, a declarat astăzi preşedintele rus Vladimir Putin, la scurt timp după ce senatorii ruşi au aprobat cererea sa pentru trimiterea de trupe ruse în Donbas Citeşte mai mult...

---

Actualizare -Camera superioară a Parlamentului rus a aprobat trimiterea de trupe în susţinerea separatiştilor din Ucraina

Camera superioară a Parlamentului rus a aprobat astăzi cererea preşedintelui rus Vladimir Putin de a desfăşura militari ruşi în susţinerea separatiştilor proruşi din cele două regiuni din estul Ucrainei a căror independenţă a recunoscut-o luni, informează AFP, citată de Agerpres.

După o dezbatere fulger, Consiliul Federaţiei a aprobat în unanimitate, cu 153 de voturi, această cerere.

Ministrul-adjunct al apărării al Rusiei, Nikolai Pankov, a citit cererea preşedintelui Putin în faţa Consiliului Federaţiei reunit în sesiune extraordinară, argumentând că "la frontierele republicilor populare Doneţk şi Lugansk, au fost desfăşuraţi 60.000 de soldaţi şi blindate".

"Nu avem de ales", a spus Pankov, "trebuie să luăm apărarea locuitorilor din aceste tinere state. Vă cer să susţineţi propunerea preşedintelui" Putin, a insistat el.

Potrivit TASS, Consiliul Federaţiei a autorizat cererea preşedintelui Putin "pentru utilizarea de forţe armate ale Federaţiei Ruse în afara ţării (Rusiei), în legătură cu situaţia din Donbas.

Documentul a intrat în vigoare din momentul adoptării lui.

---

Ucraina - ZeroHedge-22 februarie 2022: În baza noului său acord cu liderii separatişti, Rusia are dreptul de a organiza baze militare în estul Ucrainei.

Potrivit diverselor instituţii de presă, Putin a ordonat armatei ruse să "asigure pacea" în regiunile separatiste din estul Ucrainei, Doneţk şi Lugansk.

Preşedintele rus a semnat ieri decretul de recunoaştere a independenţei celor două regiuni separatiste. El a ordonat Ministerului rus al Apărării să trimită trupe de menţinere a păcii în Donbass, în timp ce a însărcinat Ministerul Afacerilor Externe să stabilească relaţii diplomatice atât cu Republica Populară Doneţk, cât şi cu Republica Populară Lugansk.

Un martor a declarat pentru Reuters că a văzut mai multe coloane neobişnuit de mari de echipamente militare deplasându-se prin oraşul separatist Doneţk, după ce Vladimir Putin a emis un decret, la scurt timp după ce a anunţat recunoaşterea zonelor separatiste, prin care a solicitat Ministerului rus al Apărării să trimită forţe militare în cele două regiuni pentru a "menţine pacea".

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Imaginati-va Ucraina in NATO.....a doua zi dupa aderare vor avea pretentii sa puna ei secretarul sef al aliantei, vor avea pretentii sa fie excluse Ungaria si Croatia, care nu au fost de partea ei si, mai ales vor incepe adevaratul razboi cu Rusia, ala in care omenirea se termina.

    Cine e de partea Ucraineisa, se duca acolo si sa lupte pe front. Cine are creierii intregi, sa recunoasca faptul ca Romania este ultima tara pana la care NATO s-ar fi putut extinde si ca dincolo de Romania este imposibil.

    Daca vreti razboi mondial si practic anihilarea reciproca nucleara, sustineti Ucraina! 

    Ucraina in viitor NU mai exista.

    Nu inteleg de ce Romania nu intelege ca Ucraina duce o politica agresiva anti-romaneasca (fapt usor de observat pe propriul ei teritoriu ... si chiar pe pagina presedintiei ucrainiene unde sta scris ca "romanii au invadat si cucerit Bucovina de Nord " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... Iohannis nu zice nimic... MAE nu zice nimic... si noi le dam medicamente si echipament medical ucrainienilor in timp ce ei toaca fratii romani din Ucraina pe fronturile lor de razboi ....! ) ... deci presedintele Ucrainei minte ca un nebun pe site-ul presedintiei Ucrainei ca romanii AU INVADAT BUCOVINA DE NORD si noi le dam medicamente !!!  

    bai sunteti nebuni ????  

    Recomand Romaniei NEUTRALITATE imediata fata de conflictul Rusia-Ucraina si evitarea amestecarii in acea afacere intre frati !  

    Momentan Romania are o pozitie nenaturala si inversa fata DE PROPRIILE INTERESE NATIONALE ! Romanii sunt distrusi identitar si tocati pe front in linia 1 .... si noi sustinem ucrainienii cu medicamente !  

    SUPRAREALIST ! .....

    1. avant la lettre... rog ignorantii sa nu ma acuze iar ca sunt troll rus ... sa puna naibii mana pe carte si sa invete Istoria Romaniei si sa studieze datele prezentului inainte sa mai zica un singur cuvant !!!

      SUNTEM DE PARTEA GRESITA A ISTORIEI IN PREZENT!  

      cititi cu mare atentie declaratia lui Putin cu faptul ca Stalin a furat pamanturi de la Polonia, Ungaria, Romania si le-a alipit Ucrainei (alaturi de foarte mult pamant rusesc) si vedeti ce intelegeti !  

      In urmatorii ani exista o fereastra unica in Istorie de recalibrare a relatiilor Rusia-Romania... dar erorile trecutului trebuie inchise rapid si fara conditii pentru o repozitionare a Romaniei ... ma refer la :

      - returnarea imediata si integrala, fara conditii, a Tezaurului Regal al Romaniei stocat in Rusia  

      - denuntarea tratatului Ribbentrop-Molotov si anularea implicatiilor sale privind Rep Moldova si a celorlalte teritorii romanesti 

      Putem sa ne intelegem bine si sa fim prieteni dar e nevoie de respect reciproc si relatii echilibrate!  

      Pentru moment Rusia trebuie sa inchida niste rani ale Romaniei din trecut!  

      Sigur o sa apara trolli ucrainieni.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb