S-a deschis CERF 2009 Business Community

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 4 iunie 2009

S-a deschis CERF 2009 Business Community

CERF 2009 îşi aşteaptă vizitatorii în perioada 3-5 iunie, în pavilionul 15 al Complexului Expoziţional Romexpo Bucureşti. Organizată de EXPOTEK, cea de-a 18-a ediţie internaţională CERF se adresează pentru prima dată exclusiv specialiştilor, respectiv segmentului business to business.

Peste 65 de companii din domeniu prezintă soluţii şi tehnologii de ultimă generaţie. Dintre participanţii la eveniment putem menţiona nume de referinţă în piaţa de specialitate precum: Asbis Romania, Asesoft, Beia Consult, Concept Electronics, Dell, EMC, G Data Software, IBM, Kaspersky, Maguay, Microsoft, Radiocom, Romsym Data, Team Telecom etc. Peste 20% dintre companiile prezente anul acesta la CERF reprezintă premiere notabile, printre acestea numărându-se Dell, EMC, Kaspersky, G Data Software, CAS Software, Globe Hosting, Asbis, Microsoft. De asemenea, cu o prezenţă dublă faţă de ediţia precedentă, se remarcă Taiwan Trade Center prin cele 20 de companii expozante.

Expotek aşteaptă între 3.000 şi 5.000 de vizitatori din top managementul a peste 35.000 de companii IT&C şi consumatoare de IT&C. CERF 2009 are ca scop asigurarea unui climat generator de business, furnizarea unui conţinut valoros şi crearea unui spaţiu de networking. Biletul de acces pentru vizitatori este de 30 RON/zi.

Dan Voicu, directorul general al EXPOTEK, a declarat: "Cea de-a 18-a ediţie CERF aduce o schimbare fundamentală atât în concept, cât şi în modul de desfăşurare. Anul 2009 a impus reevaluarea formatului precedent şi schimbarea adresabilităţii evenimentului din preponderent business to consumer în exclusiv business to business. CERF Business Community reflectă situaţia actuală a domeniului IT&C din România".

Printre noutăţile remarcabile prezente în cadrul CERF, se remarcă Microsoft Surface, celebra masă interactivă produsă de Microsoft. Dis­pozitivul va fi disponibil pentru tes­tare de către public pentru prima dată în România la CERF.

Windows 7 va fi lansat la 22 octombrie

Windows 7, sistemul de operare produs de Microsoft, cel mai mare producător de software din lume, va fi lansat în România şi pe toate celelalte pieţe din lume în 22 octombrie, a anunţat, miercuri, directorul diviziei Windows din cadrul Microsoft România, Tudor Galoş.

"Majoritatea clienţilor noştri au primit în teste noul Windows 7, cu în limba română şi aşteptăm acum reacţia lor. Lansarea oficială a produsului va avea loc la 22 octombrie, atât în România, cât şi în întreaga lume", a spus Tudor Galoş.

Directorul diviziei Windows din cadrul Microsoft România a afirmat că se aşteaptă la o migrare a utilizatorilor de Windows Vista, lansat la începutul lui 2007, către Windows 7. (N.I.)

Sectorul comunicaţiilor a ajuns la maturitate, nu şi cel IT

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), Cătălin Marinescu, a declarat, ieri, la deschiderea CERF 2009 că doar sectorul comunicaţiilor a ajuns la maturitate, nu şi cel IT, unde trebuie stimulate noi aplicaţii pentru depăşirea crizei. "Piaţa IT nu este una matură, 70% din piaţă a fost ocupată de hardware. Trebuie să stimulăm noi aplicaţii pentru ca autorităţile şi industria să treacă mai uşor peste criză", a declarat Cătălin Marinescu.

Ministrul comunicaţiilor şi societăţii informaţionale, Gabriel Sandu, a declarat miercuri că ţinta propusă companiilor din domeniul IT&C este de 15% din Produsul Intern Brut al României (PIB), una din soluţiile pentru ieşirea din criză fiind acest sector. (N.I.)

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb