Salariaţii SNIF pichetează sediul Ministerului Agriculturii

Cătălin Deacu
Ziarul BURSA #Politică / 13 august 2007

Salariaţii SNIF pichetează sediul Ministerului Agriculturii

Uniunea Sindicatelor din Societatea Naţională "Îmbunătăţiri Funciare" (SNIF) va organiza, astăzi, o acţiune de protest între orele 10.00-13.00, la sediul Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale (MAPDR). La protest sunt aşteptate 150 de persoane.

Sindicaliştii nu sunt la prima manifestare de acest gen. La data de 24 mai 2007, în urma pichetării Ministerului Agriculturii de către angajaţii SNIF, ministrul de resort, Decebal Traian Remeş, a promis protestatarilor că "în decurs de zece zile, va debloca activitatea SNIF". Până în prezent, conturile societăţii au rămas blocate de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) din pricina unei datorii istorice de 20 milioane RON. În plus, SNIF se află în situaţia de a fi executată silit pentru neplata acestor datorii. "Ţinând cont de faptul că au trecut deja aproape trei luni de când domnul ministru Remeş a promis că va rezolva această problemă, salariaţii SNIF se văd obligaţi să reia acţiunile de protest", ne-a declarat Vasilica Blebea, preşedintele Uniunii Sindicale "Îmbunătăţiri Funciare".

Sindicaliştii reclamă blocajul total al activităţii SNIF, care a dus societatea în imposibilitatea de plată a drepturilor salariale. Vasilica Blebea ne-a spus: "Suntem nevo­iţi să reluăm protestele din luna mai (anul curent). Angajaţii nu şi-au primit salariile de două luni".

Prin această manifestare, sindicaliştii urmăresc să obţină administrarea specială, care prevede accelerarea procesului de privatizare a societăţii.

"Ori administrare specială, ori faliment, alte soluţii legale nu există", este de părere Vasilica Blebea.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. SE doreste de prea mult timp o solutie prin care patrimoniul Snif sa fie impartit intre oligarhii, Datoria ar putea fi acoperita de acest patrimoniu foarte usor dar ...nui asa ...mai simplu falimentezi o societate (de care agricultura in primul rand, are nevoie)si apoi incerci sa pui mana pe una din frumoasele terenuri sau bunuri imobiliare care ,oricum nu vaor fi scoase la licitatie la adevarata sa valoare...o trufanda ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb