SAP a lansat SAP Business ByDesign, o soluţie completă pentru companiile mici şi mijlocii

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 septembrie 2007

Compania SAP a lansat soluţia completă de afaceri, SAP Business ByDesign, adresată companiilor mici şi mijlocii aflate într-o dezvoltare continuă. Construită pe baza a patru principii cheie: integrarea proceselor, utilizare facilă, adaptabilitate şi reducerea semnificativă a costurilor totale ale investiţiei (TCO) - SAP Business ByDesign reprezintă o soluţie de afaceri "la cerere", beneficiind de servicii de service şi mentenanţă. SAP Business ByDesign completează portofoliul existent de soluţii al SAP dedicate companiilor mici şi mijlocii, şi este deja testată cu succes de un grup de clienţi selectaţi din Statele Unite şi Germania, urmând să fie testată şi de clienţi din China, Franţa şi Marea Britanie.

"SAP Business ByDesign are scopul de a simplifica semnificativ sistemul IT al companiilor mici şi mijlocii prin reducerea costurilor totale are investiţiei (TCO) şi combinând eficienţa cu flexibilitatea. Avantajele tehnice ale soluţiei oferă clienţilor posibilitatea de a exploata întregul potenţial al afacerii fără a deveni experţi în IT. O soluţie accesibilă, uşor de folosit şi totodată completă lipsea de pe piaţa până astăzi", a declarat Henning Kagermann, CEO, SAP AG. În ultimele şase luni, SAP a colaborat cu clienţi şi parteneri importanţi pentru a valida beneficiile oferite de SAP Business ByDesign. Printre primii clienţi din Germania şi Statele Unite se numără STEMME AG, producător de avioane de agrement şi destinate utilităţilor, Judge Consulting Group, furnizor de servicii tehnice de consultanţă de afaceri, MANTZ Airmotions GmbH & Co., producător de odorizante pentru maşină şi casă, şi Compass Pharma Services LLC. "SAP a intuit tendinţele pieţei prin adaptarea cerinţelor noastre de afaceri într-o soluţie uşor de folosit, cum este SAP Business ByDesign. Este clar că SAP a înţeles cum gândesc şi operează companiile mici şi mijlocii. Acum ne propunem să cheltuim mai puţin de 25% din bugetul iniţial de IT şi suntem extrem de încântaţi să fim unul dintre primii clienţi SAP pentru soluţia SAP Business ByDesign", a declarat Kevin Flanagan, preşedinte al Compass Pharma Services LLC, una dintre companiile invitate să testeze soluţia. Noua soluţie, SAP Business ByDesign, este o soluţie găzduită de SAP şi este singura soluţie de afaceri "la cerere" completă adresată exclusiv companiilor mici şi mijlocii, companii aflate în continuă dezvoltare dar care nu au investit în astfel de soluţii integrate de afaceri. SAP estimează că la nivel mondial există o piaţă pentru această soluţie de peste 15 miliarde de dolari. "Soluţia SAP "la cerere" adresată companiilor mici şi mijlocii reprezintă o iniţiativa curajoasă, şi care oferă inovaţii atât în modul de lucru cât şi în configurare, alături de experienţa acumulată de SAP în domeniul soluţiilor de afaceri", a declarat Henry Morris, Vicepreşedinte senior al IDC, unul dintre cei mai importanţi analişti de piaţă la nivel mondial. SAP Business ByDesign se adresează unui segment de piaţă care nu a mai fost până acum targetat de o altă aplicaţie de business, şi anume acele companii care nu considerau că îşi pot permite o aplicaţie integrată. Acum, se poate afirma că SAP este singura companie care oferă soluţii de afaceri pentru toate tipurile de companii, indiferent de mărime, locaţie geografică sau de industrie.

Despre SAP

SAP este liderul mondial în furnizarea de soluţii software pentru afaceri. Astăzi, SAP are peste 36 200 de clienţi în mai mult de 120 de ţări. Aplicaţiile SAP acoperă o gamă largă de soluţii, de la cele proiectate pentru companii mici şi mijlocii până la suite de soluţii pentru organizaţii globale. Cu ajutorul platformei tehnologice de aplicaţii şi integrare SAP NetWeaver, aplicaţiile software SAP permit companiilor din întreaga lume să îşi imbunătăţească relaţiile cu clienţii şi partenerii, să îşi eficientizeze activitatea şi să obţină avantaje semnificative în cadrul întregii organizaţii. Procesele cheie dintr-un număr variat de industrii sunt cuprinse în funcţionalităţile oferite de cele peste 25 de soluţii adaptate pentru domenii de afaceri. Cu subsidiare în peste 50 de ţări, compania este listată la burse precum Bursa din Frankfurt sau NYSE, cu simbolul "SAP". (Mai multe informaţii pe www.sap.com)

SAP România s-a înfiinţat în 2002, activitatea sa fiind concentrată pe vânzări şi marketing precum şi pe dezvoltarea versiunilor localizate ale soluţiilor SAP. Cu o cotă de piaţă de 28,3% în 2005 (conform IDC) şi peste 170 de clienţi în România, SAP este liderul pieţei de soluţii software pentru afaceri din România. (www.sap.ro)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb