SAP - lider de piaţă la nivel global

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 21 august 2008

SAP AG a fost declarat oficial drept lider de piaţă la nivel global, pe baza veniturilor totale obţinute din vânzările principalelor sale produse software - aplicaţiile din familia "Business Suite", specializate în oferirea de soluţii de business. Aceste produse sunt: cele pentru segmente de management al relaţiei cu clienţii (customer relationship management - CRM), cele de planificare a resurselor companiei (enterprise resource planning - ERP) şi cele de management al reţelei de furnizori (supply chain management - SCM).

Poziţia de lider în clasamentul internaţional a fost stabilită în urma unui studiu realizat de celebra firmă independentă de cercetare Gartner Inc.

Conform studiului Gartner, veniturile în 2007 pe segmentele de software specializat plasează SAP drept:

Lider pe piaţă CRM, cu o cotă de piaţă de 25.35%, cu 9 puncte procentuale în faţa competitorului principal ;

Lider pe piaţă SCM, cu o cotă de piaţă de 22.4 %, la o distanţă importantă faţă de cota de 16% deţinută de cel de-al doilea competitor pe acest segment ;

Lider pe piaţă ERP, cu o cotă de piaţă de 27.5%, la o distanţă de 13.6 procente în faţa cotei deţinute de cel de-al doilea competitor .

"Recunoaşterea poziţiei de lider a SAP în topul Gartner Market Share este o confirmare oficială a încrederii constante şi a importanţei pe care companiile o atribuie familiei de aplicaţii Business Suite oferită de SAP", declară Jim Hagemann Snabe, membru în consiliul de conducere SAP AG. "Clienţii din întreaga lume apelează din ce în ce mai mult la soluţiile de integrare superioare, de ne-egalat, oferite de SAP, pentru a putea face faţă provocărilor complexe ale mediului de afaceri actual şi pentru a-şi menţine ritmul de creştere".

Pe piaţa softurilor de planificare a resurselor companiei (ERP), SAP continuă să deţină poziţia de lider în cadrul mai multor segmente relevante, cum este cazul softurilor pentru managementul resurselor umane şi financiare. SAP a obţinut de curând o certificare în plus a calităţii produselor sale, prin SAP ERP 6.0, care a devenit cel mai rapid adoptat produs din istoria companiei. Alături de gradul foarte ridicat de funcţionalitate deţinut de ultima versiune a SAP CRM 2007 şi a aplicaţiei SAP SCM, suita de aplicaţii SAP Business oferă soluţii de succes la nivel internaţional pentru clienţii săi.

Despre SAP

SAP este liderul mondial în furnizarea de soluţii software pentru afaceri. Astăzi, SAP are peste 43.400 de clienţi în mai mult de 120 de ţări. Aplicaţiile SAP acoperă o gamă largă de soluţii, de la cele proiectate pentru companii mici şi mijlocii până la suite de soluţii pentru organizaţii globale. Cu ajutorul platformei tehnologice de aplicaţii şi integrare SAP NetWeaver, aplicaţiile software SAP permit companiilor din întreaga lume să îşi îmbunătăţească relaţiile cu clienţii şi partenerii, să îşi eficientizeze activitatea şi să obţină avantaje semnificative în cadrul întregii organizaţii. Procesele cheie dintr-un număr variat de industrii sunt cuprinse în funcţionalităţile oferite de cele peste 27 de soluţii adaptate pentru domenii de afaceri. Cu subsidiare în peste 50 de ţări, compania este listată la burse precum Bursa din Frankfurt sau NYSE, cu simbolul "SAP".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb