Schimbări în conducerile băncilor greceşti

ELENA VOINEA
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 12 aprilie 2012

Schimbări în conducerile băncilor greceşti

Subsidiarele băncilor greceşti de la noi îşi convoacă acţionarii, începând din această lună, ca să efectueze schimbări în consiliile de administraţie.

ATE Bank România, subsidiara Agricultural Bank of Greece, a convocat Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor (AGOA), pe 30 aprilie, potrivit datelor de pe site-ul instituţiei de credit. Ordinea de zi cuprinde revocarea domnului Sotirios Skandamis de pe poziţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA) şi numirea în funcţia de vicepreşedinte (neexecutiv) al consiliului, precum şi stabilirea remuneraţiei lunare. O altă schimbare în structura CA, care este trecută în convocatorul AGOA, este revocarea domnului Christou Konstantinos de pe poziţia de vicepreşedinte al CA, numirea în funcţia de preşedinte (neexecutiv) al consiliului şi stabilirea remuneraţiei lunare.

Bancpost, subsidiara EFG Eurobank, a convocat, pe 8 mai, AGOA şi Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor (AGEA), conform datelor din Monitorul Oficial. Pe ordinea de zi figurează luarea la cunoştinţă a demisiei unui membru al CA, precum şi luarea la cunoştinţă de expirarea, la data de 27 mai anul acesta, a mandatului unui membru al CA.

Banca Românească, membră a grupului National Bank of Greece (NBG), a convocat AGOA şi AGEA, pentru data de 9 mai, pentru modificarea componenţei şi structurii CA, potrivit informaţiilor publicate în Monitorul Oficial. Din actualul CA fac parte Agis Leopoulos - preşedinte, Marinis Stratopoulos - vicepreşedinte, Traian Halalai - membru, Panagiotis Karandreas - membru, Petru Rareş - membru, Ion Stancu - membru şi Nicolaos Argyris Stamboulias Stamboulis.

Tot pe 9 mai urmează să aibă loc AGOA şi AGEA la Piraeus Bank Româ-nia, subsidiara Piraeus Bank, potrivit informaţiilor din Monitorul Oficial. Acţionarii sunt convocaţi în cadrul AGOA ca să voteze reînnoirea mandatelor administratorilor băncii, membri ai CA şi stabilirea remuneraţiilor acestora. De asemenea, pe ordinea de zi este trecută şi încetarea mandatului domnului Michail Lachanas din funcţia de administrator al băncii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb